fbpx

A BIOSHOCK fejlesztői egy teljesen új FPS játékon dolgoznak!

A nemrégiben streamelt Xbox Inside különösebben nagy meglepetésekkel nem szolgált, azért egy kisebb játékot mégis bejelentettek. A Void Bastards Jonathan Chey új alkotása, aki a Bioshock-ot készítő Irrational Games egyik alapító tagja volt. Maga a játék pedig nagyon furcsának tűnik, de akár működhet is. A Void Bastards első ránézésre egy FPS, amelynek nagyon érdekes rajzolt képregény grafikája van.

Void Bastards, FPS, Bioshock, xbox inside, bejelentés, videojáték, hír, game on

A történet szerint a Sargassan Nebula rendszerből szeretnénk lelépni az űrhajónk fedélzetén, ehhez azonban fel kell kutatnunk az utunkba eső roncsokat, hogy legyen utánpótlás. A csavar a dologban, hogy ezeket nem személyesen nekünk bejárni, hanem végtelen mennyiségű rab áll rendelkezésünkre, akiket egy a hátukba applikált robot segítségével kell irányítani.  Ha egyikük meghal, a visszatérő egységet újabb szerencsétlenbe állíthatjuk bele, ami tipikus Rouge-like megoldásnak hangzik. Az már csak rajtunk múlik, hogy miként haladunk előre ezekkel az egységekkel, ugyanis előre tanulmányozhatjuk a terepet, aztán eldönthetjük, hogy mi mindent akarunk csinálni. Visszakapcsolni az árámat, kinyitni a zsilipkaput stb. A pályákat nem muszáj teljesen kipusztulni, rajtunk múlik, hogy mit hogyan oldunk meg.

A kampány az első információk alapján kb 10-15 óra hosszú lesz, de gyanús, hogy nagy újrajátszhatóság faktor lesz a Void Bastards-nek. 2019 elején érkezik a játék, meglátjuk, hogy mit tud majd.

Miről szól a Game On?

Videójátékokkal foglalkozó TV műsor, melyben bemutatjuk az adott időszak legfontosabb, legjobb, vagy éppen legrosszabb játékait – egyes játékokba pedig hosszabb betekintést is nyerhetünk gameplay-ek formájában.

Reklám