fbpx

A legmenőbb és legidétlenebb Super Smash Bros. Ultimate pályák!

A Super Smash Bros. Ultimate legújabb frissítése lehetővé teszi, hogy a játékosok saját pályákat készítsenek. A játékosok kreativitása határtalan, ezket látni kell!

A Super Smash Bros. Ultimate beharangozásánál az internet kis híján felrobbant, hiszen rengeteg Switch felhasználó várta, hogy a Nintendo elkészítse a Super Smash Bros. következő részét. A videojáték megjelenése óta a japán cég folyamatosan bővíti a választható karaktereket (nemrég a Persona 5-ből ismert Joker karakterével bővült a repertóár) és most egy pályaszerkeztő is bekerült a videojátékba.

nintendo,switch, super smash bros. ultimate, pályaszerkesztő, stage builder, videojáték, mario, játékosok
Egyszerűen elkészíthetjük saját pályánkat a pályaszerkesztő segítéségvel.

A játékosok jelentős része elképesztően összetett és izgalmas pályákat készítettek, míg másokat túlságosan is megszállt az ihlet és kiélték kreativitásukat. A játék tervezőjének, Szakurai Maszahiro-nak némelyik alkotás igazán feladta a leckét. Jöjjenek a remekművek!

Tails ugyan nem kapott hivatalos meghívót, de ez nem okozott gondot a játékosoknak, hiszen most már játszható pálya készült belőle.

Nagyon sok pálya olyan utalásokat tartalmaznak, amelyek más játékokra épülnek. Az alábbi pályához erősen ajánlott bekapcsolni Norihiko Hibino “Snake Eater” számát, hogy teljes legyen az élmény.

A Legend of Zelda: Ocarina of Time talán egyik legikonikusabb környezetét sikerült megalkotnia az egyik játékosnak. Most már a Temple of Time-ban is gond nélkül püfölhetjük egymást kedvenc harcosainkkal.

Nyakunkon a Bosszúállók: Végjáték megjelenése, így valaki úgy gondolta, hogy jó ötlet lenne elkészíteni a Stark-torony replikáját.

Vajon a DVD logo eltalálja a képernyő sarkát? Egy megunhatatlan mémet sikerült megalkotni és ezzel egy újabb remek pályával bővült a Super Smash Bros. Ultimate!

A kutyásoknak pedig külön jó hír, hogy a Super Smash Bros. Ultimate-ben lehet kutyát simogatni.

A Nintendo külön nyilatkozott arról, hogy számos obszcén pálya készült a videojáték pályaszerkesztőjével, amiket rövidesen törölni fognak a rendszerből, mert azok sértik az irányelveket. A japán cég nyilván számolt azzal, hogy valamennyi játékos visszaél a lehetőséggel és a pályaszerkesztő egyszerre lesz áldás és átok a közösség számára. Nem lenne meglepő, ha a következő frissítésnél a pályaszerkesztő kapna moderálási funkciókat, amelyekkel segítségével a játékosok jelenteni tudják a sértő pályákat.

Reklám