fbpx

A Sony kihagyja a jövő évi E3-mat, de állítólag megmutatja a PS 5-öt!

Jövőre érkezhet a Sony nagy dobása, a Playstation 5 videojátékkonzol? Egy reddit-es bejegyzés szerint a japán cég egy brutális masinával készül előállni.

Úgy néz ki, hogy a Sony nem fog részt venni a 2019-es E3-on, sőt, a minden évben megtartot PSX sem lesz idén – ennek pedig nyomós oka lehet. A Sony radikálisan át akarja alakítani a játékbejelentéseit és a trailermutogatást.


Egy reddites fórumozó szivárogtatott bizonyos információkat az üggyel kapcsolatban. Eszerint a PSX csak idén nem lesz megtartva, jövőre viszont teljes erőbedobással tér vissza a rendezvény, és ezen lesz a PlayStation 5 nagy bemutatója. Állítólag már 2019 közepén számíthatunk a PS5 leleplezésére, de ez még csak egy kisebb volumenű bejelentésnek ígérkezik, a puskaport a Sony a PSX 2019-re tartogatja. És ez az oka annak is, hogy a Sony sem PSX 2018-at, sem E3 2019-es konferenciát nem tart, mert ebben a pénzügyi évben már nincs mit mutatnia.

anthem, ea games, videojáték, playstation 5, exclusive, sony, RPG, akció, kalandjáték, multiplayer
Az Anthem idén már biztosan nem jelenik meg

A reddites fórumozó azt is állítja, hogy a PS5-ös fejlesztői csomagokat már nemcsak a Square Enix, hanem a legtöbb, következő generációra dolgozó csapat megkapta, és állítólag elég durva a dev kit. Mindez persze egyelőre csak pletyka, de az biztos, hogy mi izgatottan várjuk az új információkat a PS5-el kapcsolatban!

Miről szól a Game On?

Videójátékokkal foglalkozó TV műsor, melyben bemutatjuk az adott időszak legfontosabb, legjobb, vagy éppen legrosszabb játékait – egyes játékokba pedig hosszabb betekintést is nyerhetünk gameplay-ek formájában.

Reklám