fbpx

Aus. Open: Nagy meglepetésre kiesett Federer!

A feltörekvő görög tehetség, Sztéfanosz Cicipasz ejtette ki Roger Federer-t az Australian Open-en.

A Tippmester korábbi adásában már röviden foglalkoztunk a jeleneg is zajló Australia Open-nel, ami az év első és legfontosabb Grand Slam-je a teniszben. Federer a 14. helyen található görög Sztefanosz Cicipasz ellen lépett pályára Melbourne-ben. A fiatal, mindösszesen 20 éves görög teniszező korábban már találkozott Federerrel, ahol végül a 37 éves svájci teniszsztár két 7:6-os játszmában győzedelmeskedett. A mostani találkozó, viszont jóval szorosabb volt, hiszen a 20-szoros Grand Slam-győztes Federer egyetlen alkalommal sem tudta elvenni Cicipasztól az adogatást, annak ellenére, hogy 12 bréklabdája volt.

Federer a mérkőzés utána megjegyezte, hogy már az előző alkalommal sem tudta brékelni Cicipaszt, ami rettentően bosszantotta és elismerte, hogy ellenfele remekül védekezett. Cicipasznak ez volt pályafutásának legnagyobb sikere, a negyeddöntőben pedig a bombaformában lévő Roberto Bautista Agut ellen játszik, aki ellen minden esélye megvan a továbbjutásra. Cicpasz az elmúlt években megverte már Novak Djokovicot, Kevin Anderstont és Alexander Zverevet is.

A Tippmester házigazdáinak ezúton nem jött be a tipp, hogy Federer nyeri a tornát és ezzel együtt pedig magánek tudhatja 21. Grand Slam győzelmét.

Miről szól a Tippmester?

A műsorban elsősorban labdarúgással foglalkozunk, de számos más izgalmas és érdekes sporteseményt is figyelemmel kísérünk. Esélyeket latolgatunk, megnézzük a fogadóirodák szorzóit, valamint sporteseményeket elemzünk.

TV műsorunk minden csütörtökön 19:25-től jelentkezik új adással a FIX TV képernyőjén!

Reklám