fbpx

Elképesztő hangulat a Galatasaray edzésén!

Elképesztő hangulatot varázsoltak a Galatasaray szurkolói a csapatuk edzésén! Ez biztosan ad némi motivációt a játékosoknak a Bestikas elleni derbire.

A Galatasaray a városi riválissal, a Besiktas ellen lép pályára a török bajnokságban, ami már önmagában egy hatalmas mérkőzésnek ígérkezik. Jelenleg egyik csapat sem brillírozik a török bajnokságban, mivel a Galatasaray a harmadik helyen találja magát a tabellán, míg a Besiktas csak az ötödik. A Galatasaray szurkolói ezért gondoltak egyet és meglepték a csapatukat. A szurkolók ellátogattak csapatuk edzésére és végül 40,541 drukker győlt össze a stadionban, ahol aztán hamar előkerültek a görögtüzek, a különféle molinók és a jól ismert rigmusok is felcsendültek. A török futballszurkolók lelkesedését senkinek sem kell bemutatni, a látvány magáért beszél.

Miről szól a Tippmester?

A műsorban elsősorban labdarúgással foglalkozunk, de számos más izgalmas és érdekes sporteseményt is figyelemmel kísérünk. Esélyeket latolgatunk, megnézzük a fogadóirodák szorzóit, valamint sporteseményeket elemzünk.

Reklám