Főoldal » Bejegyzések » FIX TV | Autósport és Formula Magazin – Ralihíradó | 2018.09.09.

FIX TV | Autósport és Formula Magazin – Ralihíradó | 2018.09.09.

Szeptemberi adásunkban beszámolunk Ott Tanak németországi győzelméről, valamint összefoglaltuk a Rali2 eseményeit. Stúdióvendégünk Trencsényi Vince, aki idei szezonjáról mesélt.

Az Autósport és Formula Magazin – Ralihíradó szeptemberi adásában beszámolunk a Baranya Kupa eseményeiről, ahol úgy tűnt, hogy Trencsényi Vince és Ráti Gergő küzdhet meg a másodosztály idei bajnoki címéért, Krehlik Nándor másképp gondolta: megnyerte a komlói futamot, majd a Salgó Ralit is, ezzel pedig megfordította a dolgok menetét.

Ezen kívül összefoglaltuk az Ózd Rali történéseit, ahol Hadik András kiesett, Turán Frigyes pórul járt, Vincze Ferenc viszont ismét nyert. Kazár Miklós és Velenczei Ádám pedig megint dobogóra állt az Ózd Ralin, így még az eddiginél is szorosabbá vált az ORB idei szezonja – bármi elképzelhető a hátralévő két futamon.

hadk andrás,, ott tanak, baranya kupa, német rali, finn rali, autósport és formula, tv műsor, fix tv, ózdi rally team

A belföldi versenyek után megnézzük, hogy külföldön milyen események történtek a rali világában. Tanak jól vette az akadályokat a németországi rally-n és bejelentkezett a világbajnoki harcba, mivel sikerült megnyernie a futamot. A Finn Rali egyedi murvás szakaszain messze a mezőny fölé tudott nőni a Toyotával Ott Tanak, és Németországban azt is bizonyította, amit sokan már sejtettek: nem volt véletlen a tavalyi győzelme ezeken a pályákon, most a Yaris WRC-vel is nyerni tudott.
hadk andrás,, ott tanak, baranya kupa, német rali, finn rali, autósport és formula, tv műsor, fix tv, ózdi rally team

Előző adásunk ide kattintva érhető el, melyben beszámoltunk a Finn Rali eseményeiről, valamint ellátogattunk Szlovákiába, ahol a Swift Cup Europe versenye zajlott. Stúdióvendégünk Tóth Zsolt, aki Kazár Miklós navigátora és mesélt nekünk a közös munkáról, valamint az idei szezonról is.

Ide kattintva visszanézhető az Autósport és Formula Magazin összes korábbi Ralihíradó és Motorsport adásai!

Miről szól az Autósport és Formula Magazin?

Izgalmas, friss tudósítások a rali, a tereprali és a ralikrossz világából, interjúk a sportág legnépszerűbb egyéniségeivel. Bajnoksági esélylatolgatások szakértőkkel.

TV műsorunk havonta jelentkezik új adással minden vasárnap első hetén 13:00-től a FIX TV képernyőjén!

Reklám