Főoldal » Bejegyzések » FIX TV | Autósport és Formula Magazin – Ralihíradó | 2018.10.07.

FIX TV | Autósport és Formula Magazin – Ralihíradó | 2018.10.07.

Szeptemberi adásunkban beszámolunk arról, hogy Vincze Ferenc miként készül a hajrára, valamint összefoglaljuk a WRC török rally eseményeit.

Hogy készül a hajrára Vincze Ferenc?

Az Autósport és Formula Magazin ralihíradójának stúdióvendége Vincze Ferenc, az ORB egyik idei bajnokaspiránsa. Vincze Ferenc év elején már elhatározta, hogy szeretne a bajnokság élén végezni. A sorozat alatt sikerült jó helyezéseked elérni, így elképesztően szoros a bajnokság. A navigátorral való kapcsolatáról is mesélt nekünk Vincze Ferenc és kérdés, hogy a Meccsek Rallye-n milyen helyezést sikerül majd elérni. A beszélgetés során kiderül az is, hogy milyen bajnokesélyesként versenyezni és mekkora terhet jelent ez pontosan a versenyező számára. A mentális és fizikai regenerálódás fontos szempont minden sportoló számára. Vincze Ferenc teniszezéssel tölti szabadidejét, ami remek fizikai és mentális edzés és igyekszik kizárni a negatív gondolatokat. Számára fontos az önbizalom is egy-egy verseny előtt, hogy a legjobb eredményt érje el.

vincze ferenc, orb, rally, magyar rally, versenyező, felkészülés, tv műsor, fixtv, fixhd, autósport és formula magazin

Lukjanuk végre megszerezte az Európa-bajnoki címet!

Az már a Lengyel Rali előtt hivatalossá vált, hogy több évig tartó küzdelem után 2018-ban végre megszerzi az Európa-bajnoki címet a sorozat kétségtelenül leggyorsabb pilótája, Alexej Lukjanuk, ugyanis egyetlen ellenfele, Bruno Magalhaes bejelentette, hogy idén nem indul már több futamon. A stílusos bajnokavatás viszont elmaradt, Lukjanuk hibázott, és összetörte az R5-ös Fordot már a verseny második szakaszán – a lengyel futamot így Nikolaj Gryazin nyerte Jari Huttunen előtt, Gryazin pedig ezzel meg is előzte Herczig Norbertet a tabellán.

WRC: Törött török örömök

Tanak a Török Ralin sorozatban harmadik sikerét zsebelte be, és egyre nagyobb nyomás alá helyezi a Neuville–Ogier párost: a franciát már meg is előzte és a belgától is csak tizenhárom pont választja el a tabellán – ráadásul a gyártók között a Toyota már át is vette a vezetést.
Ide kattintva visszanézhető az Autósport és Formula Magazin összes korábbi Ralihíradó és Motorsport adásai!

Miről szól az Autósport és Formula Magazin?

Izgalmas, friss tudósítások a rali, a tereprali és a ralikrossz világából, interjúk a sportág legnépszerűbb egyéniségeivel. Bajnoksági esélylatolgatások szakértőkkel.

TV műsorunk havonta jelentkezik új adással minden vasárnap első hetén 13:00-től a FIX TV képernyőjén!

Reklám