fbpx

FIX TV | Bóta Café – Gálvölgyi János és Gálvölgyi Judit | 2020.03.17.

Gálvölgyi János és felesége, Gálvölgyi Judit voltak a Bóta Café vendégei!

Megújult környezetben jelentkezik Bóta Gábor portréműsora, a Bóta Café, egyenesen a Danubius Hotel Helia-ban található Yellow Bistroból. Bóta Gábor már több, mint 7 éve vezeti a FIX televíziónál műsorát, mely idő alatt rengeteg rendkívül tehetséges és kiemelkedő vendéggel készített már adásokat. Gálvölgyi János és felesége, Gálvölgyi Judit voltak a megújult műsornak az első vendégei, akik már több, mint 50 éve rajonganak egymásért. A beszélgetés elején kiderült, hogy először az amatőr színjátszó mozgalomban ismerkedtek meg és Gálvölgyi Jánosnak nem volt egyszerű dolga meghódítania párja szívét, de kitartó udvarlással végül sikerrel járt. Gálvölgyi János először 1968-ban került képernyőre a Ki mit tud? műsorában és a beszélgetés során elárulta, hogy a velejáró ismeretséget nehezen szokta meg.

gálvölgyi jános, gálvölgyi judit, bóta café, bóta gábor

Gálvölgyi Judit beavatott minket abban, hogy milyen volt édesapja, Rodolfo mellett színpadra lépni és a beszélgetés során elárulta, hogy

…félek a szerepléstől, ezért akartam színésznő lenni.

A műfordítással, viszont egyre komolyabban kezdett el foglalkozni, hiszen hat éves kora óta tanulta az angolt. Kitűzte célul, hogy lefordítja A Gyűrűk Ura fantasy-regényt és jelentkezett a Galatika sci-fi folyóirat kiadójánál, ahol túl nagy falatnak gondolták a feladatot és helyette rövidebb novellákkal kezdte a műfordítást.

bóta café, gálvölgyi jános, bóta gábor, interjú, beszélgetés, yellow bistro, hélia hotel

Gávölgyi János kitért a koronavírus okozta helyzetre is és bízik benne, hogy mihamarabb lecseng ez a válságos időszak, mivel ez most mindenkit érzékenyen érint. A színházak bezárása komoly anyagi veszteséget jelent mindenkinek és nehezen látható, hogy ennek mikor lesz vége.

A koronavírussal kapcsolatban kifejtette,

…most úgy beszélünk, hogy van a koronvírus. Megszűnt a rák, megszűnt a szívinfarktus, megszűnt a nyombélfekély, minden megszűnt csak a korona létezik és másban nem is fogok meghalni csak ebbe, akkor én ezzel kiegyeznék.

Bóta Gábor kíváncsi volt arra, hogy mennyire hiányzik a televíziós szereplés Gálvölgyi Jánosnak, illetve milyen formában követik nyomon az országban történő eseményeket. Válaszul elmesélték, hogy megrögzött újságolvasóként milyen irányban változott a kínálat és az objektíven tájékozódás nehézségeit is felelevenítette.

A Bóta Café minden héten, keddenként jelentkezik új adással 19 óra 45 perctől!

1 comment

  • […] Bóta Café összes korábbi adásai pedig ide kattinva tekinthetőek meg. Legutóbbi vendégünk Gálvölgyi Judit és Gálvölgyi János voltak, nézd vissza azt a beszélgetést ide kattinva! bóta café fixhd fixtv Funny Girl […]

Reklám