fbpx

FIX TV | Édes2es – Békési Brigitta | 2018.09.17.

Békési Brigitta, a Beautyrobic alapítója most legújabb könyvéről mesélt adásunkban, valamint a belső kisugárzás fontosságáról is kifejtette véleményt.

Az Édes2es vendége volt Békési Brigitta – Miért fontos az önfejlesztés képessége?

wow hatás, békési brigitta, beautyrobic, edzés, édes2es, tv műsor, vonzerő, aerobic edzés, órarend, fivosz, fiatal vállalkozók országos szövetségeMi a titka a nem csak külsőségeken alapuló valódi vonzerőnek? Mitől mondja magában (vagy hangosan) egy férfi, ha meglát egy nőt, hogy „wooow!” – ha pedig magyar férfiről beszélünk, akkor azt, hogy „hűha!”, „aztamindenit!”, illetőleg „a betyárját!” Az „Édes2es” című műsorban Békési Brigitta – a Beautyrobic alapítója – erről a bizonyos „WOW HATÁS”-ról mesél, már csak azért is, mert ezen a címen írta meg élete első könyvét. Tele tudományos igényű, de közérthető kutatásokkal és illusztratív példákkal, tartalmas elemzésekkel, közismert vagy kevésbé ismert szakértők gondolataival, építő meglátásaival. No meg tele hasznos és praktikus jótanácsokkal. Ezeket már a „WOW HATÁS” olvasásakor is tud használni, hasznosítani olvasója, különösebb időbeli- vagy anyagi befektetés nélkül.

Aki élből azt mondaná minderre, hogy „persze, neki könnyű osztani az észt a maga külsejével és/vagy sikerességével” az nyilván nem ismeri Brigitta életét. Semmiben nem különbözött egy teljesen átlagos(???) fiatal lánytól egykoron, sőt, környezete még erősítette is benne ezt az „átlagosság-tudatot”, erősen aláásva ezzel önbizalmát.

Ha rájuk hallgat, akkor ma nem lenne a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége Sportbizottságának elnöke, akkor minden bizonnyal soha nem jön létre ez a könyv, no meg a 2012-ben általa kidolgozott, kifejezetten feminin és a nőiességet erősítő edzésmetódus, a „Beautyrobic” sem. (Amiről úgy két és fél évvel a fenti adást megelőzően egy korábbi „Édes2es”-ben már hosszasan mesélt.)

Békési Brigitta hitt magában, pontosabban abban, hogy senki sincs eleve elrendelve egy bizonyos sorsra, életminőségre, külső adottságra, hanem igenis mindannyiunkban ott rejlik a bármikori változtatás lehetősége, az „önjavítás”, önfejlesztés képessége, csak venni kell a bátorságot felülírni életünket, eddigi berögzült mintáinkat, önképünket.

A külső adottságokat tekintve erre dolgozta ki – megannyi orvos- és sportszakember véleményét is kikérve – a Beautyrobic-ot. De Brigi nem elégedett meg ennyivel, mert számtalan hölgytársával is találkozva, konzultálva általa tartott edzések százain, felismerte, hogy a női magabiztossághoz, a közhellyé koptatott, de mégis nagyon fontos „belső kisugárzáshoz” több kell, mint pusztán formás alak, feszes combok vagy karok és nőies mozdulatok. Hogy ama „BELSŐ kisugárzás” létrejöjjön, ott „belül” is több mindent rendeznie kell magában egy nőnek és nem csak a tükörben, de „fejben” is nőnek kell magát látnia. Főleg jelen sűrű és zaklatott korunkban, amikor annyiféle női szerepnek kell egyszerre megfelelni a nőknek (is). Sok egyéb érdekesség mellett ezekről mesél a fenti műsorban Békési Brigitta Szilvási Endre műsorvezetőnek.

Ide kattintva visszanézhető az Édes2es összes adása videotárunkból!

Miről szól az Édes2es?

Szilvási Endre “verbális örömszerző műsora” olyan nőkről, akik teljesítményükkel, tehetségükkel, kreativitásukkal valódi értéket hoztak létre saját hivatásukban.

TV műsorunk minden hétfőn 22 óra 10 perctől jelentkezik új adásokkal!

wow hatás, békési brigitta, beautyrobic, edzés, édes2es, tv műsor, vonzerő, aerobic edzés, órarend, fivosz, fiatal vállalkozók országos szövetsége, önfejlesztés

 

Reklám