Főoldal » Bejegyzések » FIX TV | Édes2es – Dobos Evelin | 2018.10.08.

FIX TV | Édes2es – Dobos Evelin | 2018.10.08.

Dobos Evelin, színésznővel beszélgettünk, aki mesélt nekünk pályafutásáról és legutóbbi alakításáról is Nemes László filmjében.

Az Édes2es vendége volt Dobos Evelin, színésznő!

A „Holdvilágos éjszakán” című régi népszerű slágerben föltétetik a kérdés: „Miről álmodik a lány?” Hát, még ha ráadásul színésznő is… Akkor vajon miről álmodik? Természetesen jobbnál jobb szerepekről, nagyszerű lehetőségekről a bemutatkozásra, tehetségének megvillantására. Nos, a valóság néha még a legszebb álmokat is meghaladja. Úgy tűnik, hogy a filmszínészet a legkevésbé sem aféle “Egynyári Kaland” lett Dobos Evelin életében. A közmédia ifjúsági sorozatában ismerhette meg őt a szélesebb közönség. 2018 őszének két meghatározó hazai filmszenzációjában is fontos, meghatározó női karaktereket jelenít meg a Sors és a rendezői szándék jóvoltából.

napszállta, dobos evelin, nemes jeles lászló, rendező, színésznő, műsorvezető, egynyári kaland, édes2es, interjú

A „Saul fia” című filmmel Oscar-díjassá lett Nemes László második egészestés mozijában a Napszállta című alkotásában Zelmát, a kalapszalon ifjú „nagyasszonyát” formálhatta meg. A Casablanca magyar származású rendezőjéről Michael Curtiz-ről, azaz Kertész Mihályról szóló filmben Kittyt, a rendező lányát alakítja bámulatos hitelességgel Dobos Evelin. Lássuk be, erős kezdése ez egy filmszínészi karriernek, de hogy honnan is indult ez az egész és vajon innen hová vezethet még az út, azt Dobos Evelinnel igyekszik fölfejteni és kideríteni a műsorvezető, Szilvási Endre.

dobos evelin, jeles nemes lászló, napszállíta, mozifilm, színésznő, duna tv, egynyári kaland, édes2es, tv műsor, beszélgetés, interjú

Mindemellett kiderül a beszélgetésből az is, hogy milyen érzés ilyen fiatalon egy világszerte elismert filmrendezővel forgatni. Hogyan vezeti és instruálja színészeit Nemes László? Milyen volt egy egyszerű, falun nevelkedett vidéki lánynak a legjelentősebb nemzetközi filmfesztiválok vörös szőnyegein végigvonulni a közelmúltban az említett filmek sikere jóvoltából. És ha mindezek után bárki azt gondolná, hogy a műsor főhősnője kisgyerekkorától filmvászonra vágyott, hát érik majd meglepetések a beszélgetés megtekintésekor…

Annyit tán elöljáróban elárulhatunk, hogy egy szerencsés véletlen „szólította” a kamera elé. Felsőfokú tanulmányai elsősorban a kamera mögötti – nem kevésbé fontos és értékes – ténykedésekre vonatkoztak. De úgy fest, a sorsát senki nem kerülheti el; a szorgalommal vegyes tehetség, a szakmai alázattal párosuló szerénység végül az Útjára terel mindenkit.

Arra a nagybetűs ÚT-ra, amit spirituálisok „életfeladatnak” neveznek, a szellem és lélek emberei pedig „hivatásnak”, vagyis annak, amire „el van hivatva” e bolygóra az ember, hogy itt töltött létideje során teljesítse azt. Hogy Dobos Evelin az útját járja-e, azt már most is, és a jövőben is „ellenőrizhetik” a mozivásznon, de akár e műsor megtekintésével is közelebb kerülhetnek a válaszhoz…

Ide kattintva visszanézhető az Édes2es összes adása videotárunkból!

Miről szól az Édes2es?

Szilvási Endre “verbális örömszerző műsora” olyan nőkről, akik teljesítményükkel, tehetségükkel, kreativitásukkal valódi értéket hoztak létre saját hivatásukban.

TV műsorunk minden hétfőn 22 óra 10 perctől jelentkezik új adásokkal!

Reklám