fbpx

FIX TV | Game On – Call of Duty: Black Ops 4 videojáték TESZT! | 2018.10.23.

Idén sem maradunk Call of Duty nélkül, de mi változott? A Game On adásában a Call of Duty: Black Ops 4 videojáték került tesztelésre!

Game On – Call of Duty: Black Ops 4 videojáték teszt!

Az Activision-nek esze ágában sincs lemondani a Call of Duty sorozatról, hiszen a Black Ops 4 három nap alatt 500 millió dollárt hozott a cégnek. A digitális eladások sorra döntik a rekordokat és nyoma sincs annak a nagy lázadásnak, amit az Infinite Warfare okozott a játékosok körében. A fejlesztők hagyták a szuper high-tech fegyvereket, valamint a falon ugrálást és először visszatértek a második világháborúhoz, mostanra pedig a Black Ops kapott egy újabb, “földhözragadt” fejezetet.

call of duty, black ops 4, teszt, kritika, game on, fix tv, FPS, lövöldözés, blackout, pubg, fortnite, zombi mód, team deathmatch, activision

A Black Ops 4 első pillantásra hozza a szokásos Call of Duty élményt, amit évek óta megszokhattunk a sorozattól. Az FPS szerelmesei megtalálják az alap multiplayer játékmódokat, mint pl. a Team Deathmatch, a Free For All-t vagy a Controll-t. Újdonság a Heist-t játékmód, ahol egy pénzzel teli zsákot kell felvenni és a kijelölt helyre eljutattni. A Fornite és a PUBG osztatlan sikere nyilván felkeltette a nagyobb cégek érdeklődését is, így nem csoda, hogy idén a Call of Duty is kapott egy ilyen játékmódot. A Blackout-ban egy hatalmas pályát kapunk, ahol 100 játékosnak kell a túlélésért harcolnia. A játékmenet a megszokott forgatókönyv szerint zajlik, mint a PUBG-ben, földet érünk és egyből mehet a loot-olás. Érdemes megemlíteni, hogy a játék akár három másik random játékossal is egy csapatba tesz minket, így nem egyedül kell a másik 99 játékos ellen harcolnunk a Chicken Dinner-ért.

call of duty, black ops 4, FPS, videojáték, lövöldözés, fornite, pubg, blackout, team deathmatch, kritika, videojáték teszt, cod, multiplayer, activision

Az elmúlt pár évben került bevezetésre a zombi-mód és idén elmondhatjuk, hogy ez eddigi legkidolgozottabb zombis játékmód a Call of Duty sorozatban. A fejlesztők látszólag nagy hangsúlyt fektettek a játékélményre és egyből három történetet kapunk, ahol helyt kell állnunk a zombi hordák ellen.

Multiplayer fronton a fejlesztők iszonyatosan sok játékmódot pakoltak a játékba, így biztosan nem fogunk egy darabig unatkozni.

Akkor ez most már nem is Call of Duty?

A Black Ops 4-et sikerült alaposan telepakolni tartalommal és az FPS rajongóknak nem okoz csalódást a Treyarch legújabb alkotása. A közönség egy része, viszont korántsem lelkesedik a játékért, mivel a fejlesztők idén kihagyták a kampány módot. A single player kampány helyett kaptunk úgynevezett Specialist küldetéseket, ahol egy-egy szereplő háttértörténetét játszhatjuk végig. A küldetések után pedig lehetőségünk lesz különféle kasztokat, skin-eket és tárgyakat feloldalni. Vajon ez lenne a magyarázat arra, hogy a közönség által adott pontszám ilyen alacsony a Metacritic-en?

Nézd meg a teljes adást, ahol Game On Ádám részletesen kifejti véleményét a legújabb Call of Duty: Black Ops 4 videojátékokkal kapcsolatban.
Szeretnél még több összefoglalót látni? Kattints ide és nézd vissza a Game On korábbi adásait!

Kövess minket a Twitch csatornánkon!

Miről szól a Game On?

Videójátékokkal foglalkozó TV műsor, melyben bemutatjuk az adott időszak legfontosabb, legjobb, vagy éppen legrosszabb játékait – egyes játékokba pedig hosszabb betekintést is nyerhetünk gameplay-ek formájában.

2 hozzászólás

  • Call of Duty: Black Ops 4 - Az első 3 nap alatt 500 millió dollárt hozott! szerint:

    […] bevált játékmódot sikerült átültetni és apró módosításokkal felturbózni. A tesztet ide kattinva tudod […]

  • […] 4 tavaly október 12-én jelent meg PC-re, Playstation 4-re és Xbox One-ra. A Game On adásában teszteltük is a videojátékot, ami összeségében nem okozott csalódást az FPS rajongoknak. A videojáték […]

Reklám