fbpx

FIX TV | Game On – Hogyan rohanj a WESTedbe! RDR #4 | 2018.09.15.

Összeszedtük a csütörtöki streamünk legjobb pillanatait! Folytattuk a Red Dead Redemption-t, ami eddig nem igazán váltotta be a hozzáfűzött reményeket.

Twitch streamünk alatt a Rockstar Games vadnyugati játékába lassan 10 órát toltunk és egyre inkább azt tapasztaljuk, hogy alapvetően egy középszerű játékról van szó. Egyelőre rejtély számunkra, hogy ez mitől is volt annyira kitűnő annak idején, amikor ez megjelent. Kétségtelen, hogy a vadnyugati hangulat megalapozza a játékot és a harcrendszer is jól van kialakítva benne. Ennek ellenére, a játék néhol vontatott és a fast travel hiánya pedig bosszantó tud lenni az esetek többségében. Twitch streamünkben kipróbáltuk a késjátékot, ami egy mini-game a játékon belül és valamilyen csoda módjára John Marstonnak mind a tíz ujja megmaradt. Game On Ádám elgyepált pár banditát és sikeresen véghez vitt újabb quest-eket, amit egy saját Despacito cover koronázott meg.

Szeretnél még több bemutatót látni? Kattints ide és nézd vissza a Game On korábbi adásait!

Kövess minket a Twitch csatornánkon!

Miről szól a Game On?

Videójátékokkal foglalkozó TV műsor, melyben bemutatjuk az adott időszak legfontosabb, legjobb, vagy éppen legrosszabb játékait – egyes játékokba pedig hosszabb betekintést is nyerhetünk gameplay-ek formájában.

 

Reklám