fbpx

FIX TV | Game On – KIPRÓBÁLTUK AZ EARTHFALL-T! | 2018.07.18.

GAME ON – KIPRÓBÁLTUK AZ EARTHFALL-T!

BELGIUM ÉS HOLLANDIA BETILTOTTA A LOOT BOX-OKAT!

A Game On adásából sok fontos érdekességet megtudhattok, köztük a hét legérdekesebb videojátékos híreit is. Többek között arról is beszélünk, hogy a legújabb CS:GO frissítés mostantól Hollandia után Belgiumban is tiltja a fizetős loot ládák nyitogatását a játékosoknak. Az ügy furcsasága, hogy a múlt hónapban leállított kereskedelmet és piacot ismét engedélyezték, miután a Holland Szerencsejáték Felügyelet kijelentette, hogy a loot box-ok sértik az állami jogszabályokat. A Valve persze tiltakozott, azt közölte, hogy nem ért egyet a szabályozással, és hogy ezzel az erővel a komplett Steamet is lelőhetnék Hollandiában.

valve, belgium, szerencsejáték, lootbox tiltás, belgium betiltotta a lootbox, nincs több lootbox, cs:go, steam

ÉRKEZIK A BATTLEFIELD V NYÍLT BÉTÁJA!

Arról is szót ejtünk, hogy a játékosok egy nagyon kis csoportja próbálhatta ki nemrég zárt körben a Battlefield V alfaverzióját. A DICE meghallgatta az első véleményeket, és ennek szellemében rengeteg változtatást ígért és eszközölt is a játékmenetén, valamint a technikai oldalán is. A játék trailere is ütősre sikeredett, alig várjuk!

 

battlefield 5 nyílt béta, zárt béta, battlefield 5, game on, érkezik a béta, fps, második világháború

Végül azt is megemlítjük, hogy a hónap elején egy lelkes fanatikus teljes erőbedobással dolgozott a soha el nem készülő Silent Hills P.T. demo PC-s átiratán. Ez már akkor sem tűnt jó ötletnek, ugyanis a Konami – sok más kiadóval egyetemben – igen háklis a szellemi tulajdonra. Nos, a rajongói átirat tiltva lett, ám az alkotó kisebb kálváriája végül happy end-el végződött.

EARTHFALL – LIMONÁDÉ LEFT 4 DEAD A NYÁRRA?

A műsorban kipróbáltuk az Earthfall című akciójátékot, amely a nagy nyári melegben nem nyújt mást, csak egy szimpla lövöldözős szórakozást. A Holospark első játék kísértetiesen hasonlít a Valve legsikeresebb zombijátékára, a négy fős koóperatív Left 4 Dead-re. No, és hogy miben különbözik leginkább ez a két játék? Azt megtudhatjátok, ha megnézitek a Game On legújabb adását!

earthfall, teszt, bemutató, megjelent az earthfall, megérkezett az earthfall, steam, fps, left 4 dead, l4d, coop, co-op, videojáték

Szeretnél még több bemutatót látni? Kattints ide és nézd vissza a Game On korábbi adásait!

Csütörtökön várunk mindenkit a Twitch-re, ahol Super Saiyan módba kapcsolunk és elgyepálunk mindenkit a Dragonball FighterZ-ben!

Reklám