fbpx

FIX TV | Game On – KIPRÓBÁLTUK – COD: BLACK OPS 4 BÉTA | 2018.08.07.

A Game On legújabb adásában a Call of Duty Black Ops 4 multiplayer bétáját próbáltuk ki! Megnéztük, hogy mire számíthatunk a sorozat legújabb tagjától, valamint kipróbáltuk a különböző játékmódokat és kiosztottunk pár 360 NOSCOPE frag-eket (....na jó, csak akartunk..).

A Game On legújabb adásában a Call of Duty Black Ops 4 multiplayer bétáját próbáltuk ki! Megnéztük, hogy mire számíthatunk a sorozat legújabb tagjától, valamint kipróbáltuk a különböző játékmódokat és kiosztottunk pár 360 NOSCOPE frag-eket (….na jó, csak akartunk..).

Game On – KIPRÓBÁLTUK – CALL OF DUTY: BLACK OPS 4 BÉTA

AMD, subor, gpu, ryzen, game on, videojáték, konzol, tv műsor

JÖN A KÍNAI SUBOR KONZOL

A Game On legújabb epizódjában beszámoltunk arról, hogy hamarosan egy teljesen új konzolgép érkezhet a kínai piacra. Az AMD bejelentette, hogy a Zhongshan Subor nevű hardvergyártó összefogott az AMD-vel, és piacra dob egy új játékkonzolt, ami a PlayStation 4 Prót és a csúcs PC-ket kombinálja. A kínai konzol egyelőre SUBOR játékkonzol néven fut, és egy ugyanolyan hardver-összetételű csúcs számítógéppel együtt dobják piacra. A SUBOR GPU-ja a PS4 Próéhoz hasonló, sőt, a játékkonzolnak saját operációs rendszere is lesz.A SUBOR egyelőre a kínai piacra érkeznek. A játékokra tervezett PC már augusztus végén debütál, a kínai csúcsgép viszont csak 2018 végén jön. Az AMD hivatalos nyilatkozata szerint az együttműködés célja az, hogy a cég technológiáját elérhetőbbé tegyék a kínai játékosok számára. Mindenesetre kíváncsiak leszünk rá, hogy Nyugatra eljut-e ez a cucc legalább egy teszt erejéig.

A KIADÓ SZERINT TÖRTÉNELMI MÉRFÖLDKŐ LESZ A RED DEAD REDEMPTION 2

Az adásban szó esett még arról is, hogy Strauss Zelnick, a Take-Two vezérigazgatója egyenesen a Rockstar pályafutása mérföldkövének nevezte készülő banditawesternjüket, a Red Dead Redemption 2-t, amely új irányvonalat fog mutatni a játékiparban, illetve hosszú időre leköti majd a játékosokat. Emellett hatalmas anyagi sikerre is számít a kiadó, és ez bizony a GTA5 sikere mellett nem egy rossz jóslatnak tűnik.

take two, red dead redemption, john marston, rdr2, konzol, rockstar games, videojáték, tv műsor, fix tv, game on ádám, call of duty, black ops 4, multiplayer beta

HÁTBORZONGATÓ ELŐZETEST KAPOTT A LIFE IS STRANGE 2

Szóba került még a Life is Strange 2. első hátborzongató teasere, amelyet a The Awesome Adventures of Captain Spirit vezetett fel, amelyet streamben végig is játszottunk. A LiS 2 új, rövid előzetese pedig ráerősíti a traumatizált kisfiú drámája alapján gyártott teóriákra, és mint láthatjuk, valaki, vagy valamilyen természetfeletti problémával szembesülünk. A teljes játék első epizódja pedig szeptember 27-én érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re, amelyet a streamünkben is végigjátsszunk!

life is strange, life is strange 2, konzol, videojáték, tv műsor, fix tv, game on ádám, call of duty, black ops 4, multiplayer beta

A műsort a Call Of Duty Black Ops 4 multiplayer bétájával folytattuk. Az év legnagyobb anyagi sikervárományosa továbbra is ugyanazokat a jól bejáratott többjátékos lövöldözős elemeket tartalmazza, csak kissé jobban különválassza a 9 kasztot, valamint az előző Black Ops játékokhoz képest sem vett teljesen más irányt, valamint az egyjátékos kampány is kimarad. No de, pontosan miben is változott? Hogyan kell benne túlélni, vagy éppen fél percenként bekapni egy fejest? Mindez kiderül a Game On-ban!

Szeretnél még több bemutatót látni? Kattints ide és nézd vissza a Game On korábbi adásait!

Kövess minket a Twitch csatornánkon!

Miről szól a Game On?

Videójátékokkal foglalkozó TV műsor, melyben bemutatjuk az adott időszak legfontosabb, legjobb, vagy éppen legrosszabb játékait – egyes játékokba pedig hosszabb betekintést is nyerhetünk gameplay-ek formájában.

Reklám