fbpx

FIX TV | Game On – MÁJUSI VIDEOJÁTÉK MEGJELENÉSEK

Nem a legpörgősebb hónap elé nézünk, de az FPS és az RTS szerelmeseinek lesz minek örülniük. Lássuk a májusi videojáték megjelenéseket!

Game On – májusi videojáték megjelenések!

Rage 2

A Rage 2011-ben jelent meg és a játékosok remekül fogadták a poszt-apokaliptikus világban játszódó FPS játékot. A Rage 2 az id Software és az Avalanche Studios gondozásában készül és május 14-én fog megjeleni PS4-re, Xbox One-ra és PC-re. Az előző részhez hasonlóan, most is egy FPS játékot kapunk. A fejlesztők most az open-world adta lehetőségekre törekednek, miközben igyekeznek megőrizni az előző játék hangulatát. A játék története szerint az utolsó rangert, Walker-t irányítjuk és célunk a túlélés.

rage 2, mad max, fps, open world, videojáték, lövöldözés, megjelenés, id software, avalanche studios
A Mad Max hangulat most is visszaköszön a Rage 2-ben!

Team Racing Sonic

Sonic visszatér egy pörgős, kompetítiv stílúsú versenyzős címmel, melyben különféle autókkal és a Sonic világból ismert szereplőkkel tudunk versenyezni. A fejlesztők egy sztori móddal is kiegészítették a videojátékot, így a multiplayeren kívül egyjátékosmódokkal is elüthetjük az időt. Külön jó hír, hogy a játékban osztott képernyő segítségével barátainkkal is tudunk versenyezni. A Team Racing Sonic május 21-én érkezik Playstation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re és PC-re.

team racing sonic, playstation, videojáték, sonic, májusi, megjelenések, konzol, pc
Sonic négykeréken még gyorsabb?

Total War: Three Kingdoms

A Total War sorozatot valószínűleg nem kell bemutatni az RTS műfaj rajongóinak. A Total War legújabb része ősi Kínában játszódik, a Han-dinasztia bukása után a birodalom három királyságra (Vej, Su, Vu) szakadt. A videojáték tartja magát az eddig megszokott játékmenethez, így a rajongók egy újabb izgalmas RTS játékra számítanak. A videojáték eredetileg 2018 őszére ígérték a fejlesztők, de némi halasztást követően végül május 23-án jelenik meg Steam-en.

total war, three kingdoms, china, történelem, rts, stratégia, videojáték, video game, májusi megjelenés
A Total War legújabb részében egy izgalmas történelmi időszakba csöppenünk.

Observation

A Devolver Digital egy sci-fi thriller játékot készül kiadni, melyet a No Code indie csapat fejleszt gőzerővel. A videojáték egy űrállomáson játszódik, amit valamilyen baleset ér és csak egyetlen asztronata éli túl.

observation, scifi, thriller, ps4, konzol, megjelenés, videojáték, pc
Izgalmas sci-fi thriller elé nézünk az Observation jóvoltából.

Sokan azt hinnék, hogy az egyetlen túlélőt fogjuk irányítani, de a fejlesztők csavartak a dolgon és a játékosok az állomást működtető mesterséges intelligenciát kezelik a játék során. Az állomáson lévő kamerák segítségével végigkövethetjük az eseményeket. A játék PC-re csak kízárólag a Epic Games Store-ban lesz elérhető, de Playstation 4-re és Xbox One-ra is megjelenik a játék. A hivatalos megjelenés szerint május 21-én jelenik meg a játék.

Kövessétek a Game On Twitch oldalát, valamint csatlakozzatok a FIX TV Discord közösségéhez is, ahol kibeszéljük a hét legfontosabb eseményeit vagy csak kiereszthetitek a gőzt. Facebook-on és Instagram-on pedig folyamatosan értesülhetsz a legfrissebb tudnivalókról, legyen az egy élő közvetítés, egy újabb adás vagy valami érdekesség!

Reklám