fbpx

FIX TV | Game On – Spider-Man stream összefoglaló #1 | 2018.09.22.

A Game On Twitch közvetítésének legjobb pillanatait válogattuk össze, melyben a legújabb Spider-Man-t próbáltuk ki!

Game On – Marvel’s Spider-Man

A Game On csütörtöki Twitch közvetítésében Game On Ádám a Marvel’s Spider-Man-t kezdte el, hogy kiderítse vajon tényleg ez a legcsodálatosabb pókember videójáték, ami eddig megjelent!?

A stream legjobb pillanataiból hamar kiderül, hogy a játék remekül hozza azt a hangulatot, amit a Marvel-es mozifilmektől már megszokhattunk. A zene és a látvány jól kiegészítik egymást, ami különösen akkor érződik amikor egy akciódús átvezetést nézünk vagy éppen New York szűk utcáin keresztül ingázunk a következő küldetés felé. A játék története komoly változáson ment át, így nem kell ismételten átélnünk Ben bácsi halálát, amit szinte már mindenki kívülről fúj. Peter Parker immáron 23 évesen igyekszik féken tartani a gonosztevőket és már nem a Hírharsonának dolgozik, hanem egy különleges kutatáson dolgozik mentorjával.

pókember, spider-man, spiderman, peter parker, mary jane, videojáték, avengers, bosszúállók, szuperhős, game on, fix tv, twitch stream, ps4, playstation

A jól megszokott Pókemberes beszólásokból nem lesz hiány, ami egészen vicces tud lenni. Külön érdemes kiemelni, hogy a játék magyar feliratot kapott (fontos megjegyezni, hogy ennek aktiválása nem a játékon belül történik, hanem a konzolt kell magyarra állítani és a felirat automatikus bekapcsol amikor elindítjuk a játékot), így aki esetleg nem tud angolul, az könnyedén nyomon tudja követni a torénetet alakulását.

A videójáték történetének elején máris találkozunk Wilson Fisk-el, akit egy látványos boss fight keretein belül kell legyőznünk. Ezek után sorra bukkannak fel az újabb figurák, akik veszélyt jelentenek a városra és szuperhősünkre egyaránt. Hírek szerint a játék története körülbelül 20 órát vesz igénybe, de ha belevesszük a különféle mellékküldetéseket akkor még jó pár órát el tudunk tölteni a játékkal. A játék harcrendszere szerencsére nem az Arkham játékokat majmolja, így nem kell attól tartani, hogy végig két gombot fogunk nyomogatni. A csatákat különféle kombókkal tudjuk feldobni, Pókember révén a hálókkal elég sok mindent tudunk csinálni például csatornafedőket tudunk fele felszedni vagy akár motorokat, amiket aztán hozzávághatunk az ellenfélhez. New York utcáin sétélva pedig ne ijedjünk meg, ha valaki oda jön hozzánk, hogy csináljon egy közös selfie-t, hisz elvégre mi vagyunk a Pókember!

pókember, spider-man, spiderman, peter parker, mary jane, videojáték, avengers, bosszúállók, szuperhős, game on, fix tv, twitch stream, ps4, playstation

Szeretnél még több összefoglalót látni? Kattints ide és nézd vissza a Game On korábbi adásait!

Kövess minket a Twitch csatornánkon!

Miről szól a Game On?

Videójátékokkal foglalkozó TV műsor, melyben bemutatjuk az adott időszak legfontosabb, legjobb, vagy éppen legrosszabb játékait – egyes játékokba pedig hosszabb betekintést is nyerhetünk gameplay-ek formájában.

Reklám