fbpx

FIX TV | Game On – Szuper csillagharcos lvl 9999 | Dragon Ball FighterZ ismertető | 2018.07.21.

Game On stream összefoglaló – Dragon Ball FighterZ!

A Game On csütörtöki Twitch élő adásában Game On Ádám szuper csillagharcossá vált és annak módjára osztotta a kombókat a Bandai Namco legújabb Dragon Ball játékában. A Dragon Ball FighterZ nem akar a kategória legjobbja lenni, inkább a rajongók számára nyújt egy remek verekedős játékot. Az animációk látványsokat, a hardrendszer könnyen kitanulható, de azért változatos. Az Arc System Works talán eddig legjobb játéka lett, akik nevéhez olyan játékok fűzödnek, mint a Guilty Gear vagy a Battletoads.

dragon ball fighterz, teszt, ismertető, bemutató, stream, game on ádám, verekedős játék, anime, dbz

Nyílván, aki nincs tisztában az anime történetével az furcsálni fogja az olyan karakterek jelenlétét, mint Goku Black vagy éppen Beerus, de szerencsére nem fogjuk magunkat elveszettnek érezni a játékban.  A harcba maximum három fős csapatokkal indulhatunk, akiket aztán egy-egy gombnyomással tudunk váltogatni a hosszabb kombók érdekében. A stream során belenéztünk a story módba is, ahol egy hosszas átvezető után harcok sora vár minket. Természetesen, mint a legtöbb verekedős játékban, itt is fontos szerepet kapott a multi, így Game On Ádám egyből a ranked meccsekkel kezdte. Érdemes megnézni az összefoglalót, hogy ennek milyen eredménye volt, de még van hova fejlődni a Szuper Csillagharcos Isten Szuper Csillagharcos szintig. A játék számtalan módot kínál még nekünk, hiszen lehet gyakorolni, árkádozni és kihívásokat folytatni.

dragon ball fighterz, ismertető, teszt, bemutató, twitch stream, game on, videojáték, verekedős játék, csillagharcos, game on

A Dragon Ball FighterZ egy jól átgondolt, látványos és könnyen megtanulható verekedős játék lett. Látszik rajta, hogy rajongók készített rajongóknak és a legkisebb apróságokra is odafigyeltek. Ne maradj le róla, nézd meg most a stream összefoglaló adásunkat a Dragon Ball FighterZ-ről!

Szeretnél még több bemutatót látni? Kattints ide és nézd vissza a Game On korábbi adásait!

Kövess minket a Twitch csatornánkon!

Miről szól a Game On?

Videójátékokkal foglalozó TV műsor, melyben bemutatjuk az adott időszak legfontosabb, legjobb, vagy éppen legrosszabb játékait – egyes játékokba pedig hosszabb betekintést is nyerhetünk gameplay-ek formájában.

 

Reklám