fbpx

FIX TV | Game On – TOP 10 LEGROSSZABB VIDEOJÁTÉK 2018-BAN! | 2018.12.18.

Idén sem maradunk botrányosan rossz videojátékok nélkül. Game On Ádám éppen ezért készített egy "TOP 10 legrosszabb videojáték" listát!

TOP 10 LEGROSSZABB JÁTÉK 2018-BAN!

2018-ban számtalan kimagasló videojátékot próbálhattunk ki, elég csak a nemrég megjelent Red Dead Redemption 2-re gondolnunk vagy akár a God of War-ra. Ahogyan az lenni szokott idén is akadt pár videojátékfeljesztő, aki gondoskodott arról, hogy kapjunk pár botrányosan rossz videojátékot. Ezeknek általában a kivitelezésre sikerült katasztrofálisan vagy egyszerűen maga a koncepció volt szörnyű.

A mostani játékfejlesztők számára sokkal több lehetőség áll rendelkezésre, hogy kiadják a játékaikat, hiszen elég csak a különféle közösségi oldalakra gondolni, ahol a közönség finanszírozza a fejlesztési és kiadási költségeket. Egyszerű lett volna bemásolni a Steam-en megjelenő heti játékokat, hiszen ott is találni igazi gyöngyszemeket és pillanatok alatt megállapítható, hogy 5 perc alatt lettek összecsapva és ráadásul még fizetősek is. A célunk egy olyan lista összeállítása volt, amiről már hallott a nagyközönség és annyira bűn rossz volt, hogy nehezen tudtuk elfelejteni. Nem volt egyszerű dolgunk, hiszen számos cím jelent meg az év során, amelyekhez sok reményt fűztünk, de aztán hatalmas pofonként ért minket a csalódottság.

Nézd vissza most a teljes adást, hiszen a végén kiderül, hogy ki nyerte meg ezt az igazán patinás díjat!

Miről szól a Game On?

Videójátékokkal foglalkozó TV műsor, melyben bemutatjuk az adott időszak legfontosabb, legjobb, vagy éppen legrosszabb játékait – egyes játékokba pedig hosszabb betekintést is nyerhetünk gameplay-ek formájában.

Reklám