fbpx

FIX TV | Game On – Irány a vadnyugat! | Red Dead Redemption #1 | 2018.08.04.

A Game On élő Twitch közvetítésében a Rockstar Games egyik legjobb western játékát, a Red Dead Redemption-t kezdtük el. A sorozat új részének érkezése adta az aprópót, hogy felelevenítsük a játék történetét és ráhangulódjunk a hamarosan megjelenő Red Dead Redemption 2-re.

Irány a vadnyugat! – Red Dead Redemption #1

Game On stream összefoglaló

A játék 2010-ben számtalan díjat bezsebelt, ami nem csoda, hiszen az elképesztő látványvilág, a tartalmas open-world és a könnyen elsajátítható harcrendszer miatt hamar a kritikusok és a játékosok kedvencévé vált. A játék 1911-ben játszódik az amerikai frontvonalon, ahol John Marston-t írányítjuk. Marston bűnöző életet hátrahagyva a családjával szeretné tölteni az idejét, viszont két kormányügynök túszul ejti feleségét és a fiát. A családját csak úgy tudja megmenteni, ha korábbi két bűntársát megöli, így főhősünknek nem marad más választása.

red dead redemption, rdr2, western, vadnyugat, twitch stream, élő stream, game on, videojáték, rockstar games

Nézd meg, hogy Game On Ádám miként fogja be a gyanútlan járókelőket lasszójával és miként védi a ranch-on békésen élő tyúkokat a prérifarkasoktól! Igazi western kalandban lesz részetek!

Előző adásunkban a Hot Lava béta kiadását próbáltuk ki! Vigyázz, a föld láva!

Szeretnél még több bemutatót látni? Kattints ide és nézd vissza a Game On korábbi adásait!

Kövess minket a Twitch csatornánkon!

Miről szól a Game On?

Videójátékokkal foglalozó TV műsor, melyben bemutatjuk az adott időszak legfontosabb, legjobb, vagy éppen legrosszabb játékait – egyes játékokba pedig hosszabb betekintést is nyerhetünk gameplay-ek formájában.

Reklám