fbpx

FIX TV Tippmester – 2018 LEGJOBB SPORTPILLANATAI! | 2018.12.27.

A Tippmester adásában összeszedtük 2018 legjobb sportpillanatait! Szemezgettünk az NFL-ből, az NHL-ből, a UFC-ből és természetesen a labdarúgás sem maradhatott ki. Elképesztő teljesítményeket láthattunk idén, de természetesen akadnak egészen elképesztő szituációk is.

Tippmester – 2018 legjobb sportpillanatai!

Különböző kategóriák szerint elemeztük az idei év legjobb sportpillantait és most mutatunk pár emlékezetes jelenetet! A teljes adásból pedig kiderül, hogy ki volt Zoli és Martin számára az év legjobb sportolója, valamint mi volt az év meglepetése.

A Cavaliers játékosa, J.R. Smith elajándékozta az NFL döntőt!

Egészen elképesztő képsorokat láthattunk a Golden State Warriors és a Cleveland Cavaliers mérkőzésén, ami egy rendkívül kiegyenlített és szoros volt találkozó volt. Négy másodperccel a meccs vége előtt J.R. Smith megszerezte a lepattanót egy sikertelen büntetődobás után és aztán valamiért elkezdett visszafutni a saját térfelére. Csapttársai heves gesztikulálsaiból hamar rájött, hogy ez rossz választás volt, így gyorsan tovább passzolta a labdát, de addigra lejárt az idő. A hosszabbítást végül a Golden State Warriors nyerte meg. A Tippmester adásában Martin és Zoli egyetértettek abban, hogy ezzel a húzással nagyon mellényúlt J.R. Smith.

Az biztos, hogy nem lettünk volna J.R. Smith helyében miután lefújták a találkozót.

Karius végzetes hibája a Bajnokok Ligája döntőjében!

Az alábbi jelenet nem éppen 2018 legjobb sportpillanatai közé sorolandó, de az biztos, hogy a foci rajongók nehezen fogják elfelejteni és épp ezért helye volt a Tippmester adásában! Az idei Bajnokok Ligája döntőjében a Liverpool és a Real Madrid csapott össze Kiev-ben. A mérkőzés leginkább Karius teljesítménye miatt maradt emlékezetes mindkét csapat rajongói számára, hiszen Karius egy érthetetlen kidobással helyzetbe hozta Benzema-t, akinek csak bele kellett érnie a labdába, hogy megszerezze a Real vezető gólját.

A helyzet láthatóan megviselte a Liverpool kapusát, aki nem tudta felvenni a meccs ütemét és Bale gólja tökéletesen összefoglalja Karius teljesítményét a BL-döntőjében. A játékosok és a szurkolók próbálták vigasztalni Karius-t, aki nehezen dolgozta fel, hogy a hibái miatt veszítették el a döntőt.

A Liverpool azóta kölcsön adta Karius-t a Besiktas-hoz. Pletykák szerint a török csapat nem tart további igényt a szolgálataira, mivel a potya gól átok ott is lecsapott a német kapusra. Az angol csapat időközben 62,5 millió euróért szerződtette le Alisson-t, aki az AS Roma kapusa volt és eddigi teljesítménye alapján jó vásárnak bizonyult a Liverpool-nak és ez is egy jelzés arra, hogy Karius nem szerepel az angol klub hosszútávú terveiben.

Az év átigazolásai – Cristiano Ronaldo és LeBron James! 

2018 legjobb sportpillanatai közé soroltuk Cristiano Ronaldo és LeBron James átigaozlását, hiszen mindketten remek teljesítményt nyújtanak és ez a szerződésükben is visszaköszön. Cristiano Ronaldo némileg váratlanul jelentette be, hogy elhagyja a Real Madrid csapatát. Sokan azt várták, hogy egyszer visszatér majd Angliába és várhatóan a Manchester United csapatát erősíti. Nagy meglepetésre a 33 éves portugál sztárt 100 millió euróért (~32,4 milliárd forintért) a Juventus igazolta le és 2022-ig szóló szerződést kötöttek, melynek értelmében évi 30 millió eurót (~9,7 milliárd forintot) fog keresni Ronaldo. A portugál csatár hamar megmutatta, hogy miért őt tartják az egyik legjobb játékosnak a világon. A Juventus magabiztosan menetel a Serie A-ban és komoly esélyekkel menetel a Bajnokok Ligájában is.

Cristiano Ronaldo átigazolása, Ronaldo Juventus, 2018 legjobb sportpillanatai, labdarúgás
Ronaldo a Juventus-nál is a 7-es mezben játszik

Amerikában pedig LeBron James tartotta lázban az NBA rajongóit, hiszen négy év után bejelentték, hogy LeBron a Los Angeles Lakers-hez csapatához igazol. A sztárjátékos, akit négyszer választottak az NBA legértékesebb játékosának, 154 millió dollárs (~43 milliárd forintos), 4 évre szóló szerződést írt alá a californiai csapattal. LeBron nem élt a szerződésében szereplő opciós jogával, hogy meghosszabbítsa és továbbra is a Cleveland Cavaliers játékosa maradjon. A lépés LeBron számára logikusnak tűnik, hiszen több üzleti érdek is köti Kaliforniához, így a sporttal együtt az üzleti teendőket is el tudja látni. Érdekesség, hogy a háromszoros NBA-bajnok, Lebron James az elmúlt nyolc szezon mindegyikében döntőt játszott aktuális csapatával.

LeBron James, Lakers, NBA, kosárlabda, lebron james szerződése, sztárjátékos, lebron james fizetése
Mennyit keres LeBron James egy szezon alatt? Egy meccs alatt? Na és egy másodperc alatt?

A sportrajongók számára szerencsére bőven akadtak izgalmas, meghökkentő és néha döbbenetes alakítások egy-egy mérkőzés alatt, így nem volt könnyű összeállítani 2018 legjobb sportpillanatait. Reménykedünk benne, hogy 2019 is lesz legalább ennyire mozgalmas és egyben izgalmas sport tekintetében.

A Tippmester-ben elsősorban labdarúgással foglalkozunk, de számos más izgalmas és érdekes sporteseményt is figyelemmel kísérünk. Esélyeket latolgatunk, megnézzük a fogadóirodák szorzóit, valamint sporteseményeket elemzünk.

TV műsorunk minden csütörtökön 19:25-től jelentkezik új adással a FIX TV képernyőjén!

Reklám