fbpx

FIX TV | Tippmester – A vb felfedezettjei | 2018.07.24.

Ki volt a vb legjobb színésze? Kik a vb nagy felfedezettjei? A Tippmester legújabb adásából ezekre is fény derül!

A Tippmester legújabb adásában Martin és Zoli állították össze álomcsapataikat. A két összeállítás közt volt némi átfedés, főleg a középpályát illetően, ami nem csoda, hisz például Luka Modric volt a világbajnokság legjobb játékosa. Pogbát szintén nem kell senkinek bemutatni, mivel számtalan veszélyes passzt, illetve gólpasszt osztott ki a torna során.

vb álomcsapat, kezdő 11, tippmester, foci, labdarúgás

A kapuban Thibaut Courtois kapott helyet mindkét csapatban és tekintettel arra, hogy ő kapta meg a FIFA-tól az Aranykesztyű-díjat, így teljesen érthető okokból került be a legjobb tizenegy közé. Zoli még arra az esetre is készült, ha sajtótájékoztatót tartana akkor egy igazán ütős poénnal élne, miszerint a két belső védő, Thomas és Yerri védené csapata kapuját.

tippmester, legjobb 11, kezdő csapat, vb, világbajnokság, tippmester

A műsorban kitérünk a nyári átigazolásokra, hiszen a Liverpool elképesztő összegért, 75 millió euróért vásárolta meg Alisson kapust a Rómától. Vajon Alisson tényleg ennyire jó kapus, főleg, ha a vb legjobb kapusához viszonyítjuk teljesítményét? Courtois a Real Madrid-ban folytatja pályafutását, ami érdekes lesz a felállást illetően, hisz Keylor Navas nem nyújtott rossz teljesítményt klubcsapatában.

Nagy port kavart Özil nyilatkozata, miszerint lemondja a német válogatottságot. Az Erdogannal készült közös fotó robbantotta ki az ügyet, mivel sokan kritizálták a játékost, amiért a közel sem népszerű török államfővel találkozott. Az ügy lavinaként vált egyre komolyabbá és csapott át egyfajta politika vitába, mivel Özil egyszerre tekinti magát töröknek és németnek. Török gyökerei miatt pedig nem látott okot arra, hogy Erdogonnal ne találkozott volna. A német futballszövetség sem kezelte a helyzetet megfelelően, hiszen belső berkekből is több támadás érte a játékost. A gyenge német szereplés miatt pedig Özil egyfajta bűnbakként került elő, hiszen ő sem remekelt a pályán. Több, mint valószínű, hogy ennek az ügynek még nincs teljesen vége, hiszen naponta látnak újabb nyilatkozatok német, illetve török oldalról az ügy kapcsán. Ez is előtérbe kerül a Tippmester legújabb adásában.

A műsor során elemezzük a klasszikus csatárok teljesítményét, hiszen Giroud egyetlen gólt sem rúgott a torna alatt, mégis csapatával megnyerte a vb-t. Mi lehet ennek az oka? Más taktikák vagy a modern futball miatt már nem kizárólag a csatárok feladata a gólszerzés?

A műsor végénél pedig megnézzük, hogy ki nyújtotta a vb legjobb színészi alakítását, ki volt a leglelkesebb szurkoló és ki volt a torna lúzere.

Tartalomból nem lesz hiány, hiszen még sok más érdekességgel foglalkoztunk a műsorban. A teljes adást ide kattintva nézhető vissza.

A Tippmester korábbi adásait pedig a videotárból lehet visszanézni.

 

1 comment

  • FIX TV | Tippmester - TOP 5 PREMIER LEAGUE NYÁRI ÁTIGAZOLÁS | 2018.08.16. szerint:

    […] a véletlenre és négy új játékost szerződtetett, köztük Alisson kapust, akiről korábban már beszéltük a világbajnokság kapcsán. Fabinho, Shaqiri, valamint Naby Keita is csatlakozott a gárdához, […]

Reklám