fbpx

FIX TV | Tippmester – BL nyolcaddöntő összefoglaló! | 2019.04.18.

A Tippmester adásában összegeztük a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének eredményeit, valamint elemeztük az angol bajnokságban megrendezésre kerülő Manchester City - Tottenham rangadót is.

Mire lesz képes a Ferencváros a Videoton ellen?

A Tippmester adásában egy izgalmas magyar bajnoki mérkőzést elemeztünk, mivel a listavezető Ferencváros a Videoton-t fogadja a Groupama Arénában. A Ferencváros és a Videoton a szezonban eddig négyszer találkozott és a Ferencvárosnak még nem sikerült megverni a címvédőt. A párharcot eddig háromszor nyerte a Videoton és volt egy döntetlen is. A magyar bajnokságból már csak öt forduló van hátra és a Ferencváros 8 pont előnnyel kezdi a mérkőzést. A zöldek számára egy győzelemmel könnyedén eldönthetik a bajnokság kimenetelét.

nb1, nemzeti bajnokság, magyarország, magyar foci, labdarúgás, otp bank, foci, ferencváros ,videoton, puskás akadémia
NB1 tabella

Az adásban Zoli és Martin szót ejtett a Ferencváros vezetőedzőjének, Szergej Rebrov-nak a vezetői stílusáról és az edzőt ért kritikákat is felelevenítették. A szurkolók egy része kifogásolta Rebrov átigazolásait, mondván, hogy túl sok a légiós, míg mások a vezetőedző és a játékosok közötti feszült légkört tartják aggasztónak.

Vajon ez egy olyan csapat lesz, amire öt-tíz év múlva is emlékezni fognak a szúrkolók?

Zidane, a Real Madrid megmentője?

A Real Madrid idén kiesett a Bajnokok Ligájából és a bajnoki címről is lemondhat a csapat, hiszen a Barcelona 13 pontos előnnyel vezeti a spanyol tabellát. A Real Madrid számára most már csak a presztízs miatt érdekeltek abban, hogy másodikként zárják az idei szezont, megelőzve az Atlético Madrid csapatát.

la liga, tippmester, spanyolország, foci, real madrid, barcelona, zidane, labdarúgás, statisztika, állás
La Liga tabella

Zidane korábban már kijelentte, hogy nagy változások lesznek a csapatban és pontosan tudja, hogy kit szeretne leigazolni az adott posztokra. A közelgő nyári átigaozlási időszak miatt már több név is felmerült. Az biztosnak vehető, hogy Gareth Bale jövőre már nem erősíti a blancók csapatát és Kroos helye is bizonytalanná vált.  A Real Madrid átigazolási listáján olyan nevek szerepelnek, mint Hazard, Pogba, Mbappé és Neymar. A Tippmester adásában részletesen fogunk foglalkozni a nyári átigazolásokkal.

real madrid, átigazolás, mbappé, neymar, pogba, hazard, zidane, perez, spanyolorszg, foci, labdarúgás, nyári átigazolás
Mbappé, Neymar, Pogba, Hazard – ki lesz a Real Madrid következő nagy sztárja?

Miről szól a Tippmester?

A műsorban elsősorban labdarúgással foglalkozunk, de számos más izgalmas és érdekes sporteseményt is figyelemmel kísérünk. Esélyeket latolgatunk, megnézzük a fogadóirodák szorzóit, valamint sporteseményeket elemzünk.

Reklám