fbpx

FIX TV | Tippmester – Darts-vb és Everton – Tottenham esélylatolgatás! | 2018.12.20.

Mire lesz képes az Everton a Tottenham ellen? Az idei darts-vb sok izgalmat tartogatott eddig a nézők számára, ismét van Gerwen fogja megnyerni a tornát?

Everton – Tottenham Hotspur

Szerencsére nem maradunk angol foci nélkül az ünnepek előtt sem, hiszen az Everton otthonába látogat a Tottenham Hotspor csapat. A Tippmester adásában ezt az izgalmas összecsapást elemeztük részletesen. Az Everton nem tétlenkedett az átigazolási időszak alatt, hiszen sikerült három új játékost leigazolni és további két játékost pedig kölcsönbe megszerezni. A Tottenham vezetőedzője, Mauricio Pochettino, viszont nem igazolt új játékosokat és ezért kapott is némi kritikát a szakértőktől, valamint a szurkolóktól. Pochettino-val kapcsolatban ismét felmerültek újabb híresztelések, hogy esélyes lehet a Manchester United kispadjára, amit jelenleg Ole Solskjaer tölt be ideiglenes.

Everton, Premier League, angol foci, everton átigazolások, yerry mina, lucas digne, bernard, richarlison, tottenham, labdarúgás, anglia
Az Everton nem tétlenkedett az átigazolási piacon

A Tottenham jelenleg a tabella harmadik helyén találja magát és némi lemaradásban van a Liverpool és a Manchester City ellen. Ezzel szemben, az Everton a nyolcadik helyen van, de magabiztos teljesítménnyel szorosan üldözheti az Arsenal csapatát. Mindkét csapat még három bajnoki meccset fog játszani az év vége előtt, így különösen fontos, hogy a játékosoknál meglegyen a kellő koncentráció és fegyelmezettség.

A fogadóirodák szorzói figyelembe véve, mindenki szoros mérkőzést vár, viszont a Tottenham csapatát tartják esélyesebbnek a győzelemre. A teljes adásból kiderül, hogy Zoli és Martin milyen eredményt vár és természetesen szóba kerül Solskjaer is, hiszen jelenleg ő a Manchester United ideiglenes vezetőedzője.

2019 PDC-dartsvilágbajnokság

A 2019-es PDC-dartsvilágbajnokság jeleneg is zajlik és már a harmadik körben megvillantotta tehetségét a londoni Alexandra Palace-ban Michael van Gerwen. A világelső nagyon magabiztosan verte a német Max Hopp-ot, a harmadik szettet pedig egy 170-es kiszállóval nyerte meg.

Az összecsapást végül egy nagyon erős végjátékkal, 101,5-ös átlaggal nyerte meg az összecsapást van Gerwen. Az adásban bővebben elemeztük van Gerwen remek karrierjét és hihetetlen eredményeit. Az adásban előtérbe kerültek azok a darts-vb versenyzők, akik szintén remek formában vannak, mint például Robert Cross vagy Gary Anderson és esélyesek a torna megnyerésére. Nem meglepetés, hogy a fogadóirodák elsősorban van Gerwen-t várják végső győztesként, viszont Gary Anderson is szorosan a nyomában van, akit szintén komoly esélyesként tartanak számon.

Michael van Gerwen, dartsvilágbajnokság, darts-vb, pdc-darts, alexandra palace, karrier, versenyző adatlap, van gerwen teljesítmény, világelső, holland darts
Michael van Gerwen elképesztő eredményeket tudhat magáénak.

Nézd vissza a Tippmester teljes adását, hiszen további érdekes információk kerülnek elemzésre!

Miről szól a Tippmester?

A műsorban elsősorban labdarúgással foglalkozunk, de számos más izgalmas és érdekes sporteseményt is figyelemmel kísérünk. Esélyeket latolgatunk, megnézzük a fogadóirodák szorzóit, valamint sporteseményeket elemzünk.

TV műsorunk minden csütörtökön 19:25-től jelentkezik új adással a FIX TV képernyőjén!

1 comment

  • […] magában, hiszen sok esélyesnek hitt versenyező hamar búcsozott a tornától.  A Tippmester korábbi adásában már foglalkoztunk a sporttággal és elemeztük a végső győzelemre esélyes […]

Reklám