fbpx

FIX TV | Tippmester – El Clásico, Kepa-botrány, Napoli – Juventus | 2019.02.28.

A Tippmester adásában szó lesz a Kepa-botrányról, valamint részletesen elemezzük a hétvégi El Clásicót, hiszen összecsap a Real Madrid és a Barcelona. Olaszországba is ellátogatunk, hiszen a Napoli a Juventus csapatát látja vendégül.

 

Tippmester – A Kepa-botrány csak egy nagy félreértés?

A Chelsea vezetőedzője, Maurizio Sarri nyilatkozata szerint a Manchester City elleni FA-kupa elődöntőjében egy félreértés miatt alakult ki a kellemetlen helyzet. Kepa Arrizabalaga, a Chelsea első számú spanyol kapusa a nyáron 80 millió euróért igazolt az angol klubhoz. A mérközés során Kepa többször is a földön ült és fájlalta a lábát, így végül a kékek vezetőedzője, Maurizio Sarri  le akarta cserélni, de ekkor megtagadta az olasz vezetőedző utasításait a spanyol kapus. A videóból látható, hogy Willy Caballero már melegített és készen állt arra, hogy beálljon Kepa helyére. A mérkőzést végül tizenegyesek döntötték el, ahol a Manchester City jutott tovább. Az angol csapat végül pénzbüntetéssel súlytotta Kepa-t, akinek egy heti bérét a Chelsea jótékonysági alapítványának ajánlották fel.

A Chelsea-nél köztudott, hogy gyorsan váltanak edzőt, ha nem érkeznek az eredmények. Kérdés, hogy Sarri mennyire tudja kézben tartani a csapatot és mennyire tisztelik az öltözőben a játékosok. A Tippmester adásában elemezzük, hogy a játékosok hozzáállása miként változott és mennyire egészséges az, hogy egy játékos ellenszegül az edző utasításainak.

El Clásico – ismét összecsap a Real Madrid és a Barcelona

A Tippmester adásában nem maradhat ki az El Clásico, hiszen a hét közi Copa Del Rey találkozó után, most a La Liga-ban találkozik a két csapat. A Real Madrid mostani teljesítménye közel sem bíztató, mivel a Levante elleni bajnokin is gyengén játszott a csapat és a győzelem is leginkább a VAR által meghozott ítéleteknek köszönheti. Pletykák szerint Florentino Perez türelme vészesen fogy és Gareth Bale már nem sokáig lehet a Real Madrid tagja, mivel többször kritizálták kedvtelen hozzáállása miatt és a csapatépítő eseményekből is rendre kimarad, sőt még spanyolul sem sikerült megtanulnia. Egy bravúros eredmény sem mentené meg a Real Madrid szezonját, hiszen Lopetegeui alatt több értékes pontot is elveszített a csapat és jelenleg kilenc pont hátránya van a Barcelona-val szemben.

la liga, tippmester, spanyol foci, barcelona, real madrid, valverde, solari, el clasico, labdarúgás, messi, cristiano ronaldo, bale
La Liga tabella 25 forduló után.

A Barcelona ezzel szemben remekel, hiszen Suárez megtalálta a góllövő cipőjét és Dembele teljesítménye is sokat fejlődött az elmúlt időszak alatt. Ettől függetlenül a katalánok játéka továbbra is sokat függ attól, hogy egy-egy sztárjátékos képes-e valamilyen váratlan húzásra, ami feldobja a csapata játékát. Az adásban tovább elemezzük, hogy a hétvégi El Clásico mit tartogat számunkra.

barcelona, real madrid, statisztika, csatár, gólok, la liga, spanyol foci, labdarúgás, el clasico, katalán
Lionel Messi és Luis Suárez bajnoki statisztikái.

A Tippmester adásában bővebben elemezzük a két csapat teljesítményét, valamint kiderül, hogy Zoli és Martin milyen eredményt vár a hétvégi rangadón. Az adásban még szóba kerül a Napoli – Juventus összecsapás is, ami egy szintén izgalmas olasz bajnoki összecsapásnak ígérkezik.

Miről szól a Tippmester?

A műsorban elsősorban labdarúgással foglalkozunk, de számos más izgalmas és érdekes sporteseményt is figyelemmel kísérünk. Esélyeket latolgatunk, megnézzük a fogadóirodák szorzóit, valamint sporteseményeket elemzünk.

1 comment

  • FIX TV | Tippmester - Ki nyeri az ausztrál nagydíjat? Kézi-BL esélylatolgatás! szerint:

    […] követően a Real Madrid edzőjének, Santiago Solari-nak a sorsa megpecsételődött. Az előző adásunkban részletesen foglalkoztunk a Real Madrid és a Barcelona helyzetével, valamint az El Clásico […]

Reklám