fbpx
Főoldal » Bejegyzések » FIX TV | Tippmester – FINvsHUN, PATRIOTSvsTEXANS | 2018.09.06.

FIX TV | Tippmester – FINvsHUN, PATRIOTSvsTEXANS | 2018.09.06.

Képes lesz-e Marco Rossi győzelemre vezetni a magyar válogatottat a Nemzetek Ligájában? Két izgalmas NFL összecsapással is jelentkezünk!

A Tippmester adásában elemezzük a magyar válogatott Finnország, illetve Görögország elleni mérkőzéseit, valamint ellátogatunk Amerikába, ahol két izgalmas NFL összecsapást mutatunk be. Marco Rossi vette át a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitány szerepét és hamar elkezdte a csapat átszervezését. Nagy meglepetés volt kijelentése, miszerint csak azokat a játékosokat fogja behívni a válogatottba, akik rendelkeznek klubcsapattal és aktívan játszanak. Ennek fényében Dzsudzsák Balázs nem kapott meghívót, mivel jelenleg egyik klub sem szerződtette le a 31 éves középpályást.

marco rossi, szövetségi kapitány, magyarország, hunvsgre, finvshun, hunvsfin, nemzetek ligája, futball, labdarúgás, foci, eb, dzsudzsák balázs

Az új szövetségi kapitány, Marco Rossi, több fiatal játékosnak is lehetőséget biztosít a finnek, valamint görögök elleni csoportmérkőzésen. A teljes adásból kiderül, hogy Martin és Zoli véleménye szerint a két meccs alatt hány pontot sikerül majd összeszedni a magyar válogatottnak.

Az amerikai foci szerelmesei már tűkön ülnek, hogy elkezdődjön az újabb NFL szezon és éppen ezért két izgalmas meccset szemeltünk ki a párosításokból. Az adásban foglalkozunk a New England Patriots és a Houston Texans mérkőzéssel. A Patriots abszolút esélyesként lép pályára és Tom Brady jelenléte sokat számíthat a meccs során, hiszen rendkívüli teljesítménye képes lendületet adni a csapatnak. A 2017-es szezonban összesen 32 touchdown passzt adott, ami az alábbi videóban is látható

A Philadelphia Falcons és az Atlanta Eagles egy izgalmas összecsapásnak ígérkezik,  hiszen mindkét csapatban sokan küzdenek sérülésekkel. Kérdés, hogy ezt az időszakot melyik csapat tudja jobban áthidalni. Carson Wentz továbbra sem bevethető a Falcons oldalán és kérdés, hogy Nick Foles mennyire lesz képes átvenni az ő szerepét a csapatban. Nem szabad elfelejtenünk, hogy a Falcons nyerte meg az 52. Super Bowl-t, ahol sikeresen legyőzte a New England Patriots csapatát.

Nézd meg a teljes adást, melyből kiderül, hogy még milyen izgalmas hétvégi sporteseményt elemeztünk!

Előző adásunk ide kattintva érhető el, melyben elemeztük az FTC – Videoton összecsapást, valamint az Formula-1 Olasz Nagydíj is előtérbe került.  Érdemes ezt is bepótolni, ha lemaradtál róla!

Ide kattintva visszanézhető a Tippmester össze korábbi adása!

Miről szól a Tippmester?

A műsorban elsősorban labdarúgással foglalkozunk, de számos más izgalmas és érdekes sporteseményt is figyelemmel kísérünk. Esélyeket latolgatunk, megnézzük a fogadóirodák szorzóit, valamint sporteseményeket elemzünk.

TV műsorunk minden csütörtökön 19:25-től jelentkezik új adással a FIX TV képernyőjén!

2 hozzászólás

Reklám