fbpx
Főoldal » Bejegyzések » FIX TV | Tippmester – Hol végez a magyar válogatott a Nemzetek Ligájában? | 2018.11.15.

FIX TV | Tippmester – Hol végez a magyar válogatott a Nemzetek Ligájában? | 2018.11.15.

Milyen eredménnyel zárhatja a Nemzetek Ligáját a magyar válogatott? Az adásban debütál az NHL - két izgalmas párharcot elemeztünk!

Tippmester – Hol végez a magyar válogatott a Nemzetek Ligájában?

A magyar válogatott két fontos mérkőzésen kell helyt állnia, melyből egyet már sikerült megnyerni. Az észtek elleni mérkőzésen a magyar válogatott magabiztosan uralta a pályát és sikerült két gólt szereznie. A mérkőzésen a kispadon most nem Marco Rossi volt, hiszen két meccses eltiltását kapott az UEFA-tól sportszerűtlen viselkedése maitt. Dzsudzsák ugyan nem volt kezdő, de lehetőséget kapott a második félidőben arra, hogy kivegye részét a csapat győzelmében. Az adásban Martin és Zoli több forgatókönyvet elemzett arra vonatkozóan, hogy miként juthat tovább a magyar válogatottból a Nemzetek Ligája C divízió második csoportjából. A finn válogatott magabiztosan szerepelt eddig, de Görögországban elszenvedték az első vereségüket a tornában. A magyar válogatott számára, így különösen fontos a finnek elleni győzelem.

Svájc – Belgium – Ki nyeri a csoportot?

A Nemzetek Ligája A divízió második csoportjában egy izgalmas összecsapás vár ránk, hiszen mindkét csapat csoportelsőként zárhatja a csoportot. Belgium együttese remek formában van, valamint a keret is rendkívül erős, hiszen elég csak De Bruyne-re, Lukaku-ra vagy éppen Courtois-t említenünk. Ezzel szemben a svácji válogatott hullámzó teljesítménye adhat némi aggodalomra okot. Az adásban megnéztük a két klasszis középpályás idei teljesítményét, mivel Hazard és Shaqiri alapemberei a két válogatottnak és alapvetően ők a csapat motorjai, akik ügyes meglátásokkal, gólpasszokkal és gólokkal segítik saját csapatukat.

Nemzetek Ligája, hazard, shaqiri, belgium válogatott, svácj válogatott, labdarúgás, UEFA, tippmester, foci, sport, fogadás

Új sporttág debütál a Tippmester-ben!

Az adásokban foglalkoztunk már labdarúgással, kosárlabdával, amerikai focival és kézilabdával, de most a jégkorong is bemutatkozik. Az NHL-ben rendezték meg a Pittsburgh Penguins – Tampa Bay Lightning összecsapást. A Tippmester adásában két elképesztő játékossal is foglalkoztunk, akiknek párharcát nyugodtan párhuzamba hozhatjuk Aaron Rodgers és Tom Brady-vel. A Washington Capitals kapitánya, Alexander Ovechkin és a Pittsburgh Penguins kapitánya, Sidney Crosby elképesztő telesítményt tudhat magának az NHL-ben és lényegében a liga is körülöttük forog. A Washginton Capitals szurkolói 1974 óta várták a nagy áttörést, hogy csapatuk végre megnyerje a Stanley-kupát. A Washington Capitals többször eljutott az elődöntőbe Ovechkin vezetésével, de sosem sikerült bekerülni a döntőben. 2018-ban végül sikeresen legyőzték a Golden Knights-ot a döntőben, amivel a Washington Capitals megszerezte történelmének első Stanley-kupa győzelmét.

Miről szól a Tippmester?

A műsorban elsősorban labdarúgással foglalkozunk, de számos más izgalmas és érdekes sporteseményt is figyelemmel kísérünk. Esélyeket latolgatunk, megnézzük a fogadóirodák szorzóit, valamint sporteseményeket elemzünk.

TV műsorunk minden csütörtökön 19:25-től jelentkezik új adással a FIX TV képernyőjén!

 

Reklám