fbpx

FIX TV | Tippmester – Ki nyeri meg az El Classico-t? | 2018.10.25.

El Classico - összecsap a Barcelona és a Real Madrid, ki nyeri a spanyol rangadót a La Liga-ban?

Tippmester – Ki nyeri az El Classico-t?

Hétvégén Spanyolország két ikonikus klubcsapata lép pályára, hiszen a Barcelona otthonába látogat a Real Madrid. Egyből merül is fel a kérdés, hogy idén ki nyeri az El Classico-t? Az elmúlt pár mérkőzés eredményei alapján mindkét csapat egy hullámvölgybe találta magát, míg a Barcelona ebből kezd kilábalni, addig a Real Madrid-ban továbbra is nagy a káosz. Lopetegui, a Real vezetőedzőjének is fontos ez a meccs, hiszen egy rossz eredmény a menesztését eredményezheti.

fc barcelona, real madrid, el classico, spanyol foci, labdarúgás, fogadás, tippmix, tippmester, sport, la liga, messi, cristiano ronaldo, ki nyeri az el classico-t?

 

Zidane távozása óta Lopetegui-nek nem sikerült hoznia azokat az eredményeket, amiket a szurkolók és a vezetőség elvárna a vezetőedzőtől. Lopetegui számára pedig különösen fontos lesz ez a mérkőzés, hiszen már pletyka szinten sok név felmerült, akik átvehetik tőle a vezetőedző szerepét. A Real Madrid állítólag már megkereste Mourinho-t, de Conte mellett még Solari a legesélyesebb a posztra. Időközben Wenger is jelezte, hogy ismét készen áll munkába állni, így az sem kizárt, hogy a spanyol klubcsapat megkörnyékezi a francia edzőt. A Real Madrid elnöke viszont már jelezte, hogy az El Classico előtt biztosan nem lesz edzőváltás, így Lopetegui számára még maradt egy kis idő a bizonyításra. Cristiano Ronaldo távozásával pedig a mostani keretből hiányzik egy igazi klasszis, hiszen sem Benzema, sem pedig Bale sem teljesít átlagon felül.

Az idei El Classico lesz az első, ahol nem lép pályára Cristiano Ronaldo, hiszen nyáron eligazolt a Juventus-hoz. Messi a Sevilla elleni bajnoki mérkőzésen sérült meg, ahol egy szerencsétlen esést követően eltört a karja, így ő sem léphet pályára a Real Madrid ellen.

Kérdés, hogy ki lesz az a játékos, akár a Real-nál vagy a Barcelona-nál, aki képes lesz arra a szintre lépni, amit Messi és Ronaldo képviselt a pályán. Zoli és Martin elmondják a véleményüket, valamint az adásból kiderül, hogy ki milyen végeredményt vár.

Napoli – AS Roma

Az AS Roma a Napoli-hoz látogat, ahol egy izgalmas olasz rangadót láthatunk a hétvégén. A Roma-nak sikerült önmagára találnia és leszámítva a SPAL elleni meglepetés vereséget, stabilan teljesít a csapat. Di Francesco vezetése alatt sok kulcsfontosságú játékos távozott, mint például Nainggolan, Strootman és Alisson.

A Napoli-nál viszont távozott a vezetőedző, hiszen Sarri a Chelsea-hez szerződött és helyette érkezett Carlos Ancelotti, akinek vezetésével a Napoli jelenleg szorosan üldözi a Juventus-t a Serie A-ban. Jorginho szintén a Chelsea-hez igazolt, így kérdés, hogy ki fogja szervezni a középpályát a Napoli-nál. Ancelotti számára sok választási lehetőség áll rendelkezésre, hiszen a csapat támadójátékra erős és sikerült egy stabil védelmet is megalkotni.

Kétségtelen, hogy egy szoros mérkőzésre számíthatunk, ami a Napoli számára különösen fontos, hiszen egy lépéssel közelebb kerülhet a Juventus-hoz.

Nézd meg a teljes adást, melyből kiderül, hogy a felsorolt összecsapások közül Zoli és Martin szerint mely csapatok lesznek esélyesek a győzelemre.

Ide kattintva visszanézhető a Tippmester össze korábbi adása!

Miről szól a Tippmester?

A műsorban elsősorban labdarúgással foglalkozunk, de számos más izgalmas és érdekes sporteseményt is figyelemmel kísérünk. Esélyeket latolgatunk, megnézzük a fogadóirodák szorzóit, valamint sporteseményeket elemzünk.

TV műsorunk minden csütörtökön 19:25-től jelentkezik új adással a FIX TV képernyőjén!

1 comment

  • Adiós Lopetegui! - Kirúgták a Real Madrid vezetőedzőjét! szerint:

    […] Tippmester korábbi adásában már foglalkoztunk az El Classico-val, valamint megnéztük, hogy kit tartanak a […]

Reklám