fbpx

FIX TV | Tippmester – Mit mondhatott Böde & Mourinho meg tudja állítani a Liverpool-t?| 2018.12.13.

Böde-ügy : mire lesz képes a csapat a Videoton ellen Böde nélkül? Mit várhatunk a Liverpool - Man Utd összecsapástól? Ismét egy új sporttág debütál a Tippmester-ben!

Videoton – Ferencváros – Egyik oldalon Böde-ügy, a másikon pedig a fáradtság?

A Tippmester adásában a hétvégén megrendezésre kerülő NB1-es rangadóval foglalkoztunk, hiszen a Videoton a Ferencváros ellen lép pályára. A tabellát nézve szoros mérkőzésre számíthatunk, bár mindkét csapatnál megvannak az egyéni problémák, amelyeket gyorsan le kell győzni, ha nyerni szeretnének a hétvégén.

nb1 tabella, magyar foci, ferencváros, videoton
NB1 tabella

A Videoton legutóbb a Chelsea ellen játszott 2-2-es döntetlen, ami kétségtelenül sokat kivett a játékosokból. Sajnálatos módon, ez a bravúros döntetlen sem volt elegendő ahhoz, hogy a Videoton tovább jusson az Európa-ligában. A bajnokságban a Videoton szorosan a Ferencváros nyomában van, de érezhetően komoly megterhelést jelentett a játékosoknak az, hogy egyszerre kellett teljesíteniük a bajnokságban és az Európa-ligában. Nikolic vezetedző azon lesz, hogy csapata megnyerje ezt a fontos rangadót és három ponttal közelebb kerüljön az FTC-hez.

Böde Dániel durcás volt, de Rebrov már látott ilyet

Kicsit durcás volt lecserélése után Böde Dániel, aki valószínűleg nem imát mormolt az orra alatt.Simek Péter megérti a támadót, edzője, Sergei Rebrov szerint viszont Bödének és a szurkolóknak is el kell fogadniuk a döntését. Részletek a Fradi–Kövesdről: http://bit.ly/2QhdPNs.

Közzétette: M4Sport – 2018. december 8., szombat

Természetesen nem mehettünk el a Böde-ügy mellett, hiszen mindenki azt találgatja, hogy vajon Böde Dániel mit mondhatott amikor lecserélték a legutóbbi bajnoki meccsen a Mezőkövesd ellen. A csapatkapitány nehezen viselte a helyzetet és az FTC vezetőedzője, Szerhij Rebrov felmentette az edzések látogatása alól. Orosz Pál is nyilatkozott a Böde-ügy kapcsán, elmondása szerint Böde Dániel a januári felkészülést már a csapattal együtt kezdheti meg.

orosz pál, ferencváros, FTC, nb1, magyar foci, Böde Dániel, mezőkövesd csere, böde-ügy
Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatójának nyilatkozata Böde-üggyel kapcsolatban.

Nagy kérdés, hogy Böde Dániel hiánya mennyire lesz érezhető a pályán, illetve, hogy a Chelsea elleni mérkőzést követően mennyire tudta kipihenni magát a Videoton csapata.

Liverpool – Manchester United – Mourinho “leparkolja a buszt”?

A Premier League-ban újabb fontos mérkőzést rendeznek, hiszen a Liverpool a Manchester United csapatát látja vendégül az Anfield Road-on. Mourinho csapata az utóbbi hetekben hullámzó teljesítményt nyújtott, hiszen a Bajnokok Ligájában kikapott 2-1-re a Valencia csapatától, viszont az utolsó helyen lévő Fulham csapatát magabiztosan legyőzte négy góllal. Az Arsenal ellen pedig sikerült egy döntetlent kicsikarni, így a Manchester United a hatodik helyet foglalja el a tabellán és komoly lemaradásban van a többiekkel szemben.

premier league, angol foci, Liverpool, Manchester United, premier league tabella
Premier League tabella

A Liverpool ezzel szemben még egyszer sem kapott ki a bajnokságban és a Bajnokok Ligájában pedig másodikként jutott tovább a csoportjából. Jürgen Klopp, a Liverpool vezetőedzője egy esetleges győzelemmel a tabella élére kerülhetne, ami lélektanilag is nagy löketet adna a játékosoknak. A Tippmester adásában elemeztük a két csapat teljesítményét és véleményünk szerint Mourinho a tőle megszokott “park the bus” taktikát fogja alkalmazni és egy jól végrehajtott kontrával lepné meg a Liverpool együttesét. Az adásban kitértünk arra, hogy egy esetleges vereség mennyire sodorja újra veszélybe Mourinho állását a Manchester United-nél, hiszen korábban már foglalkoztunk hasonló hírekkel, miszerint a klub tulajdonosai ennél sokkal jobb eredményeket várnak el.

premier league, liverpool, manchester united, mourinho, angol foci, tabella, odds, fogadás, sportfogadás, fogadóiroda
A fogadóirodák egyértelmű Liverpool győzelmet várnak, Mourinho képes lesz valami váratlan húzásra?

A Tippmester adásában egy új sporttág is debütál és még egy rövid NFL elemzés is látható, így mindenképp érdemes végignézni a teljes adást!

Miről szól a Tippmester?

A műsorban elsősorban labdarúgással foglalkozunk, de számos más izgalmas és érdekes sporteseményt is figyelemmel kísérünk. Esélyeket latolgatunk, megnézzük a fogadóirodák szorzóit, valamint sporteseményeket elemzünk.

TV műsorunk minden csütörtökön 19:25-től jelentkezik új adással a FIX TV képernyőjén!

Reklám