fbpx

FIX TV | Tippmester – Super Bowl – az NFL legfontosabb szabályai!

Tippmester - Az NFL legfontosabb szabályait összefoglaltuk és elmagyaráztuk, így most már bárki élvezheti az amerikai foci mérkőzéseit.

Tippmester – Super Bowl – Az NFL legfontosabb szabályai!

A Super Bowl alkalmából összefoglaltuk az amerikai foci legfontosabb szabályait, melynek ismeretében már azok is élvezhetik a mérkőzést, akik amúgy nem jártasak ebben a sporttágban. A Tippmester műsorvezetői, Zoli és Martin elmagyarázzák az alap tudnivalókat, mint például a touchdown-t és a field goal-t is. Bonyulult és szubjektív szabályokról is szót ejtünk, ide sorolhatjuk a holding-ot, ami lényegében a játékosok visszatartása. Ezt a szabálytalanságot szinte állandóan be lehetne fújni.

A Tippmester korábbi adásaiban foglalkoztunk már az NFL-el, így érdemes azokat is megtekinteni, hiszen kiderül, hogy a Rams és a Patriots miként teljesített az alapszakaszban, valamint a play off is izgalmasra sikeredett mindkét csapat esetében.

Nézd végig a teljes videót, hiszen további szabályokat ismerhetsz meg és nem kell többé tanácstalanul kapkodnok a fejed, hogy éppen mi is történt a pályán.

 

Reklám