fbpx

FIX TV | Tippmester – VB összefoglaló! | 2018.07.18.

TIPPMESTER – VB ÖSSZEFOGLALÓ

A 2018-as labdarúgó-világbajnokság a végéhez ért, aminek győztese Franciaország lett. A döntőben a franciák négy gólt rúgtak a horvátoknak és magabiztos játékkal uralták a mérkőzést. Horvátország teljes erőbedobással harcolt és kevés nyoma volt annak, hogy a horvát csapat egy meccsel többet játszott a torna során. A döntő két pillanat miatt marad emlékezetes, az egyik Perisic kezezése, ami hosszú tanakodás után egy büntetőt ért. Itt felmerül a VAR hatékonysága és a sport emberi oldala is.

Lloris-nak pedig sikerült összehoznia egy szerencsétlen potyagólt amikor Mandzukic ellen cselezgetett a francia kapu előtt.

A bronzmérkőzésen Belgium lefocizta Angliát, hiszen agresszív támadó játékkal sikerült két gólt szerezniük, amivel megszerezték a világbajnokság harmadik helyét. A meccs során igazi belga örömfocit láthattunk, Anglia pedig tanácstalan játékkal próbálta felvenni a mérkőzés ritmusát kevés eredeménnyel.

Természetesen nem mehetünk el szó nélkül a nyár egyik legnagyobb átigazolása mellett, hiszen Cristiano Ronaldo 9 év után elhagyja a Real Madrid-ot és a Juventus csapatát fogja erősíteni. Nagy kérdés, hogy ki fogja őt pótolni. Erről is szót ejtünk az adásban!

cristiano ronaldo, cr7, juventus, real madrid, tippmester, sport, foci, vb, átigazolás

Nézd meg a Tippmester teljes adást, ahol részletesebben elemezzük a párosításokat és megtippeljük, hogy ki nyeri a 2018-as labdarúgó-világbajnokságot!

Korábbi adásainkat ide kattintva tudod visszanézni!

Reklám