fbpx

FIX TV | Törzsasztal – Varga Klári & Kálloy Molnár Péter | 2018.12.25.

Kálloy Molnár Péter betegsége utáni első tévéfellépése a Törzsasztal-ban!

A népszerű színész, költő, zenész a karácsonyi műsor elején az Úr érkezését idézte meg egy dalban, amit saját maga kísért gitáron. Mint elmondta, a gyógyulásában sokat számított, hogy sokan aggódtak érte és ezt ki is fejezték.

A népszerű színművész október végén a Luxemburg grófja című operettes előadáson lett rosszul, szorított a mellkasa, azonnal kórházba szállították. Hogy a szívproblémákkal küszködő színész ne kerüljön újra kórházba, nagy ára van, amelyet ő hajlandó is megfizetni. Tudja jól, változtatnia kell az életvitelén.

– Még ott, a kórházi ágyon letettem a cigit, és azóta sem szívtam el egyetlen szálat sem! Azt is megértettem, miért fontos a sport. Eddig is sokan mondták, hogy többet kellene mozogjak, nem elég, ha néha sétálok. De most már értem is miért! Megtudtam, hogy a szívizmokat is lehet edzeni, és nekem kell is. Elkezdtem sportolni, heti ötször edzek, és már látszik is az eredmény, öt kilogrammal kevesebbet mutat a mérleg.

A műsor másik vendége, Varga Klári színművész felidézte, hogy A nyugati világ bajnoka vizsgaelőadásban találkozott először Péterrel, aki évfolyamtársa volt a főiskolán. Felidézték, hogy az Ódry Színpad egyik legsikeresebb előadása volt, ahol a 320 férőhelyen legalább 600 vendég osztozott. Varga Kári Ady Endre Kiskarácsonyi ének című versével is megörvendeztette a nézőket. Kálloy Molnár Péter beszélt az operaházi rendezéséről is (Sigfried idill), ami Nietzsche és Wagner barátságáról-párharcáról szól. Illetve az örökösök azon tevékenységéről, amikor megpróbálják kiplántálni a zsenik életművéből azt, ami majd esetleg (szerintük) nem vállalható, nem tesz jót az utókor előtt az imidzsnek. Talán nem véletlen, hogy a műsor végén Kálloy Molnár Péter az Altató című dallal búcsúzott a FIX TV nézőitől.

Reklám