fbpx

Game On – Novemberi videojátékmegjelenések

A legnagyobb cím az kétségtelenül a Death Stranding, valamint érkezik még a várva várt Star Wars Jedi: Fallon Order és a Need for Speed is tesz egy tiszteletkört. Nézzük, hogy szerintünk melyik videojátékokra lesz érdemes odafigyelnünk novemberben:

Death Stranding – Playstation 4 – november 8.

A Kojima Productions és a Sony egy igazán nagy dobásra készült, amit sikerült egészen sokáig titokban tartani és csak apró morzsákat kaptunk a játékról. Sokan sokáig azt sem tudták, hogy pontosan miről fog szólni a játék és Kojima mégis milyen játékon ügyködik pontosan. A Death Stranding több játékműfajt kever össze, hiszen izgalmas kalandok várnank ránk, némi akcióval fűszerevze, de gyakran kell okoskodnunk, hogy hogyan tudunk még pár kilónyi csomagot elbírni a hátunkon. A történet valamennyi játékosnak néhol bizarrnak tűnhet, de Kojimától nem is vártunk mást. A történet során pedig olyan sztárokkal találkozhatunk majd, mint Mads Mikkelsen, Norman Reedus vagy Guillermo del Toro. A Game On adásában részletesen foglalkoztunk a játékkal, csekkoljátok!

Pokémon Sword and Shield – Switch – november 15.

A megunhatatlan Pokémon egy újabb résszel jelentkezik, ami kizárólag Switch-re jelenik meg. A zsebszörnyek nyolcadik generációja kétféle kiadásban érkezik és új szörnyekből most sem lesz hiány. A játék a képzeletbeli Galar-ban játszódik, ahol ismét be kell bizonyítanunk, hogy mi vagyunk a legjobb Pokémesterek a bolygón. A Game Freak fejlesztőcsapathoz fűzödik a tavaly megjelent videojáték, a Pokémon:  Let’s Go, Eevee! és a Pokémon: Let’s Go, Pikachu! játékok, viszont ez lesz a gárda első nagyszabású Pokémon RPG játéka. A korábbi Pokémon játékokhoz hasonlóan a két verzió között a különbséget a térség legendás pokémonja jelenti. A Shield esetében Zamazenta lesz a legendás Pokémon, míg a Sword-nál Zacian várja majd a kihívókat. 

Just Dance 2020 – Playstation 4, Switch, Xbox One, Stadia, Wii – november 5.

A Just Dance franchise idén ünnepli 10. születésnapját, így a videojáték fejlesztői több újítással is várják a leendő táncosokat. Összesen 40 számot tartalmaz majd a játék és idén visszatér a co-op mód, így újra párban dolgozhatunk együtt a jobb eredményekért. A játékban helyet kap egy ‘Sweat Mode’ is, melyben nyomon követhetjük, hogy mennyi kalóriát égettünk el és mennyire volt intenzív az adott koreográfia. A Just Dance Unlimited segítségével pedig több, mint 500 dalhoz férhetünk majd hozzá.

Star Wars Jedi: Fallon Order – Playstation 4, Xbox One, PC – november 15.

A tavalyi EA Play-nél sokaknak felcsillant a szeme amikor bejelentették a Titanfall készítőinek legújabb Star Wars videojátékát. A történet szerint a filmes saga harmadik epizódja, a Sithek bosszúja után játszódik, ahol Palpaltine szenátort császárrá kiáltották és élső intézkedése a jedi lovagok azonnali felszámolása volt. A franchise rajongói már ki vannak éhezve egy tisztességes Star Wars játékra, hiszen lássuk be, hogy az egyszemélyes játékmódra kihegyezett Star Wars videojátékok nem arattak túl sok sikert mostanában. Az előzetesek alapján lineáris a játékmenet, viszont izgalmakból nem lesz hiány. A harcrendszer kifejezetten a FromSoftware játékaira emlékeztet minket, bár kérdés, hogy mennyire lesz nehéz egy-egy komolyabb ellenség. A Game On Twitch streamjében ez a játék is terítékre kerül, nagyon kíváncsiak vagyunk arra, hogy vajon végre sikerül-e egy tisztességes Star Wars játékot letenni a rajongók elé?

Shenmue III – PC, Playstation 4 – november 19.

A Shenmue III fejlesztése igazi hullámvasútnak számít a videojátékok világában, hiszen a játék eredetileg közönségfinanszírozással indult el még 2015-ben. A lassú és döcögős fejlesztés miatt a videojáték megjelenése többször is el lett halasztva, valamint időközben az Epic Games Store-exkluzivitást szerzett a PC-s megjelenést illetően. A támogatók egy része megharagudott a fejlesztőkre az exkluzívitá miatt, ezért a csapat lehetőséget adott a támogatókank arra, hogy visszakérjék pénzüket. A hosszú rögös útat leszámítva végre elkészült a sorozat harmadik felvonása, ami örömhír a rajongók számára.

Sniper: Ghost Warrior Contracts – PC, Xbox One, Playstation 4 – november 22.

A City Interactive fejlesztői visszatértek a régi formátumhoz, miután a sorozat legutóbbi tagja, a Ghost Warrior 3 nem aratott túl nagy sikert a bug-ok, hosszú töltési idők és egyéb glitch-ek miatt. A fejlesztők újra nekifutottak és a sorozat legújabb részében, a Contracts-ban Szibériában kell majd különféle küldetségeken részt vennünk. A játékosokat öt régió várja majd, ahol összesen 25 szerződéseket kell majd teljesítenünk, de természetesen várni fog minket a sandbox területeken lévő mellékfeladatok is. A környezet és a ballisztika továbbra is befolyásolja majd lövéseinket, így a tökéletes lövés érdekében elengedhetetlen lesz a türelem és precízség a játékosok részéről.  

Need for Speed Heat – PC, Playstation 4, Xbox One – november 8.

Két év telt el a Payback óta és a Need for Speed ismét padlógázzal tör előre, miután bejelentték a videojáték sorozat legújabb részét. A Need for Speed Heat a Most Wanted és a Hot Pursuit legjobb elemeit veszi ki és gyúrja össze, aminek eredménye egy egészen szórakoztató autóversenyzős játék, ami már-már emlékeztet a régi szép időkre. Nitróból idén sem lesz hiány és aki szereti tunigolni az autókat az külön díjazni fogja a számtalan lehetőséget, amit biztosít a játék. A videojáték hangulatára nem lehet panasz, hiszen a grafika és a hangok helyükön vannak, valamint az adrenalinlöket is garantált tekintettel arra, hogy időnként a rendőrök is üldözőbe vesznek minket. 

A Game On minden kedden és csütörtökön jelentkezik új streamekkel a Twitch-en! Kövessetek minket Facebook-on és Instagram-on is, hogy ne maradjatok le a legfrissebb videojátékos hírekről! Discord csatornánkra is várunk mindenkit!

Reklám