Most a fixen: Restart ··· 13:40 TECHMANIA ··· 14:00 FIX Magazin

A Sportpálya következő vendége Pécsi István!

A Sportpálya következő vendége Pécsi István!

Családjának köszönhetően már fiatalon magával ragadta a lóversenysport különleges és egyedi világa. 1994-ben, 22 évesen kipróbálhatta magát tv-közvetítés kommentátoraként, mivel nagyszerűen követte a rohanó eseményeket és cikket is írt a Nemzeti Sportban, előtte pedig öt évig amatőrként versenyzett. Hamar a lóverseny Szepesije lett, a turf megkerülhetetlen riportere. 1999 óta PR- és marketing igazgatói feladatokat is ellát és karrierje során bejárta a kontinens legjelentősebb lóversenypályáit, a kezdetektől ott van a Vágtán és közelről látta az Overdose-?csodát?.

2014. októberétől pedig a teljes magyar lóversenysportnak az első embere, ami sok felelősséggel és számos szakmai kihívással jár.

Mindezekről, valamint nagyon sok más érdekes dologról, életét meghatározó eseményről beszélget majd Komlósi Gáborral, a november 10-i Sportpályában. A műsorhoz hozzászólhatnak a FIX Facebook oldalán www.facebook.com/fixhd, valamint kérdéseket tehetnek fel élőben, a 061 44 51 349-es telefonszámon keresztül.

 

- FIX

Legfrissebbek

Továbbiak innen: Sport

FIX TV 2018
Kapcsolat Médiaajánlat készítette: fswd.hu