Most a fixen: Restart ··· 13:40 TECHMANIA ··· 14:00 FIX Magazin

Sportpálya, Faragó Richarddal

Sportpálya, Faragó Richarddal

Az egyik legrutinosabb sportriporter Magyarországon, a Sport TV kommentátora, az amerikai futball szerelmese és szakértője.

Elsősorban válogatott labdarúgó szeretett volna lenni, ám elmondása szerint nem volt elég gyors és agresszív, márpedig e tulajdonságok nélkül már a nyolcvanas években sem lehetett eredményt elérni. Így ezt a vágyát tovább fűzte, és úgy gondolta, hogy riporterként szeretne a sport közelében maradni.

Ekkoriban egy szállodában dolgozott recepciósként, mígnem egy szép napon felfigyelt egy újságra, amelynek címlapján a következő kérdés szerepelt: ?Szeretne Ön sportriporter lenni??. Ekkor jelentkezett Komlósi Gábor Oktatási Stúdiójába.

Az iskola elvégzése után vezető tanára, Kovácsi László javaslatára, Suba Katával, Borbély Zolival, Hajdú Pistivel, Várhegyi Ferivel egyetemben lehetőséget kapott arra, hogy gyakornokként bejárjon a Magyar Televízió szerkesztőségébe. A Telesportnak köszönhetően közvetíthetett többek között Olimpiáról, labdarúgó Világ-, illetve Európa-bajnokságról.

A 2000-es évek elején igazolt a Sport TV-hez, ahol egy régi álma vált valóra. Az egyik kedvenc sportágát az amerikai futballt kommentálja, 2007 óta pedig mindegyik Super Bowl-t a helyszínról közvetíthette. 

Mindemelett műsort vezet, és az idei Bajnokok Ligája döntőt is az ő hangja tette kellemesebbé.

Tartsanak Komlósi Gáborral a hétfői Sportpályában, hogy még többet megtudhassanak Faragó Richardról. 

A műsorhoz hozzászólhatnak a FIX Facebook oldalán www.facebook.com/fixhd, valamint kérdéseket tehetnek fel élőben, a 061 44 51 349-es telefonszámon keresztül.  

- FIX

Legfrissebbek

Továbbiak innen: Sport

FIX TV 2018
Kapcsolat Médiaajánlat készítette: fswd.hu