Most a fixen: Megyei Híradó ··· 12:20 Beton Dzsungel ··· 12:30 Kertszépítők

Farkasok klippremier a szerdai New Music Video Clips-ben!

Farkasok klippremier a szerdai New Music Video Clips-ben!

Mr.Busta és az AK26 még 2014-ben alapította meg a Farkasok nevű új formációt. Több klipjük is van már közösen, mégse voltak még nálunk együtt.

Az AK26 egy rapduo a 26-os körzetből, erre utal a 26-os szám, az AK pedig szimbolikusan a szavak erejét jelenti, akár egy fegyver. A csapat tagjai Giajjenno és Hiro, testvérpár.

Giajjenno 14 éve fertőződött meg a rap zene szeretetével, hobbi szinten rengeteg szóló dalt készített ez idő alatt. Később kedvet kapott testvére Hiro is, így 2011. decemberében megalapították az AK26-ot.

Rövid idő alatt körülbelül 50-60 dalt rögzítettek, amikhez később kezdetleges videókat csináltak maguknak fényképezőgép segítségével. Jópár dal és videó került fel az internetre, amiket megnézett Mr. Busta is, így nagylelkűségének és a kölcsönös szimpátiának köszönhetően, a csapat 2012 októberében a Real Trill Music kiadó tagja lett.

Mr. Busta nem mindennap ér rá, pláne nem interjút adni: naptárja telis tele van koncertekel, dedikálásokkal és különböző előadók karrierjének egyengetésével. Ránk igyekszik mindig időt szakítani. 

Egyik közös klipjükben még mi, a FIX TV is benne vagyunk pár képsor erejéig  Nagyon megtisztelő! 

Elkészült pár hete a legfrissebb klipjük, mely már most közelít a milliós nézettség felé. Nem csoda: tényleg ütős lett a dalszöveg, a zene és még a klip is. 

Aznap jelenik meg egyébként Mr. Busta új klipje is (sosem pihen?), így annak kulisszatitkairól is mi tudunk majd először, elsőkézból. 

Kérdéseiteket már nagyon várják a FaceBook oldalunkra kitett képünk alatt, kommentben. Nem lesz időnk és módunk mindenre válaszolni, úgyhogy érdemes minnél gyorsabban és minnél érdekesebb kérdéseket feltenni! 

http://bit.ly/fixtvkerdesek

Tartsatok velünk szerdán is! 17:00-kor kezdődik az élő adás. 

- FIX

Legfrissebbek

Továbbiak innen: New Music Video Clips

FIX TV 2018
Kapcsolat Médiaajánlat készítette: fswd.hu