Most a fixen: Megyei Híradó ··· 12:20 Beton Dzsungel ··· 12:30 Kertszépítők

Fiatal lányok a párkapcsolatról

Fiatal lányok a párkapcsolatról

Hogyan látják a fiatal lányok manapság a párkapcsolatokat? Milyen az ideális kapcsolat? Van-e egyátalán ilyen? Milyeneka mai nők?

Ezekre, és hasonló kérdésekre keresünk választ a következő Ámor adásában.

Manapság nagyon nehéz jó párkapcsolatba kerülni. Sok a meló a munkahelyen, sok a tanulnivaló az iskolában. Nem érünk rá találkozgatni, ismerkedni. Az utcán elmegyünk egymás mellett a feladatunk végrehajtása érdekében.

30 éves kor felett pláne nehezek a nők helyzete: nehezebben találnak olyat köztünk, aki független, okos és jóképű is egyszerre.

És ott van még a házasság, gyerekvállalás gondolata! Ma már sokuk nem, vagy csak alig szeretnének házasodni 25 év alatt: flörtölgetnek, szórakozgatnak, és utána eszmélnek fel, hogy hoppá: telnek az évek, és szeretnének még felnevelni 1-2 vagy akár 3 gyereket is!

Sok 16 éves lányt ismerek, kik azért vesztették el a szüzességüket, mert cikinek tartották. Ők úgy gondolják, hogy menő dolog, ha sok pasijuk van az életükben. Azzal az elvvel élnek ők, hogy: ?Sok pasim van? Akkor jó nő lehetek!?.

Nincs már tartás a mai lányokban: szórakozóhelyeken a lányok elkezdenek udvarolni, talának egy srácot, és egyből odaadják nekik magukat. Másnap meg csodálkoznak, ha nem fekszik mellettükaz álmaik netovábbja.

Hölgyeim! Miért vannak meglepődve azon, ha nincsenek megbecsülve, és nem keressük ezután?

Oké, igyekszek nem prűd lenni: az egyéjszakás kalandok is nyújthatnak régen várt, testi-lelki kielégülést, akár olyan romantikus élményt, amire évek múltán is szívesen visszagondol az ember. De akkor ez a történet érjen is véget! Ne várjunk utána folytatást és komoly párkapcsolatot!

Kutatást végeztem velem egyidős hölgyekkel: sokan olyan párkapcsolatban élnek, amelyben a két fél nem akar összeköltözni: szeretnek függetlenek lenni egymástól, és csak időnként találnak ki közös programokat. Hajlandóak távkapcsolatra, nagy korkülönbséggel is. Tévhit, hogy a nőket nem érdekli a szex: nagyon is fontos nekik a törődéssel és azzal érzéssel, hogy akármikor odabújhat a párjához.

Pénteken 21:00-kor ilyen témákban, kérdésekben segít megoldást találni műsorvezetőnk, Csides Kata!

- FIX

Legfrissebbek

Továbbiak innen: Ámor

FIX TV 2018
Kapcsolat Médiaajánlat készítette: fswd.hu