Most a fixen: Sporttárs ··· 11:40 Megyei Híradó ··· 12:20 Beton Dzsungel

Idén sem lesz zökkenőmentes a tankönykiosztás?!

Idén sem lesz zökkenőmentes a tankönykiosztás?!

A tavaly szeptemberi tanköny kiszállítások olyan kaotikusra sikeredtek, hogy még idén februárban, hat hónappal a hatáidő után is akad olyan diák, aki nem kapta meg az összes tankönyvet.

A Belügyminisztérium a rendőrkapitányságok vezetői számára küldött levélben az olvasható, hogy a Belügyminisztérium döntése alapján a rendőrség közreműködik a 2014/15. tanévre megrendelt tankönyvek kiosztásának logisztikai munkálataiban és azoknak végrehajtásában.

A rendőrségnek feladata lesz felkeresni április végéig a kapitánysághoz közel lévő iskolákat és utánajárni annak, hogy szeptembertől hány diákja lesz az intézménynek. Továbbá, a rendőrség dolga lesz kideríteni, hogy a tankönyveket miként tudják eljutattni az intézményekhez és szintén nekik kell majd egy alkamas időpontot kijelölni, ahol a tankönyvek átvételére kerülhet sor.

Úgy néz ki a Belügyminisztérium aktív szolgálatba állítja a nyomozókat, hogy kiderítsék a szükséges információkat annak érdekében, hogy idén a lehető legzökkenőmentesen zajlódjon a tankönyvkiosztás...  

- FIX

Legfrissebbek

Továbbiak innen: Gumiszoba

FIX TV 2018
Kapcsolat Médiaajánlat készítette: fswd.hu