Most a fixen: Megyei Híradó ··· 12:20 Beton Dzsungel ··· 12:30 Kertszépítők

Nótár Mary klippremier a szerdai New Music Video Clipsben!

Nótár Mary klippremier a szerdai New Music Video Clipsben!

1985. július 2-án született Veszprémben, de élete nagy része egy zempléni nagyközséghez, Taktaharkányhoz és Miskolchoz kötődik. Szinte minden családtagja játszik valamilyen hangszeren. Nagyapja prímás, édesapja, Nótár Ferenc billentyűs és gitáros, ahogy Mary is. Egészen fiatal korától énekel, édesapjával sokszor fellépett.

Karrierje 2002-ben indult, miután 2001-ben egy tehetségkutatón felfedezték, így jelent meg első szólólemeze a 'Hajnalcsillag'. Nevével igazán a 'Romasztárparádé 2. 'című roma előadókkal közösen készített lemez megjelenése után találkozhattunk, a rajta található 'Itt a piros, hol a piros' című száma lagzik és bálok egyik kedvelt számává vált.

További két szólólemezt követve, két duettalbumot is készített Bódi Csabyval közösen 'Bódi Guszti Csillagai' néven.

2007-ben Zámbó Jimmy-díjat kapott.

A Bódi Guszti Produkcióval készített 'Cigánylány' című lemeze után átigazolt a Magic World Media Kft.-hez (ma SkyForce Kft.), ahol L.L. Juniorral és Stefanoval kezdett el dolgozni, és innentől kezdve a karrierje ugrásszerűen fejlődni kezdett. 2008-ban megjelent a 'Hódító varázs' című ötödik szólólemeze, amelyen a közös produkció az Összetart a dal a ranglisták élére került.

2009-ben megjelent hatodik szólólemeze az 'Érzések', amelyről egy újabb sikerdal, a 'Piros színű ruha' lett sokak kedvence.

2010-ben produceri gárdája imageváltás mellett döntött, így a már 10 éves múlttal rendelkezö Magic World helyét átvette a SkyForce, és ennek a gyümölcse egy új kiadvány: a 'Rumcsaka'. Itt már a megszokottól eltérően Nótár Mary megmutatta, hogy nem csupán a mulatós stílusban tud igazán remekelni, hanem a pop világában is otthon érzi magát, ennek példája leginkább első önálló videoklipje, a 'Vártalak'. Ezeket követte számos új korong, illetve videoklip, amelyek több ranglistán is büszke helyet foglaltak el.

Az egyik legnézettebb énekesnő a YouTube-on Magyarországon. Rázd meg című videoklipjét több, mint 13 millióan látták. Karrierje, pályafutása és sikerei folyamatosan növekszik, melyet a legjobban az bizonyítja, hogy Facebook olalának rajongói tábora ma már több, mint 430 ezer ember.

Mindössze 3 napja dobta ki új klipjét, mely már most nagy siker a YouTube-on. Szerdától nálunk is látható! 

Tartsatok velünk! 17:00-kor kezdés! 

- FIX

Legfrissebbek

Továbbiak innen: New Music Video Clips

FIX TV 2018
Kapcsolat Médiaajánlat készítette: fswd.hu