Most a fixen: Műsorszünet ··· 8:00 Doku-line ··· 9:00 FIX Magazin

Petruska, Leo & Talán Attila a csütörtöki FIX Magazinban!

Petruska, Leo & Talán Attila a csütörtöki FIX Magazinban!

New Music Video Clipsben megismerhetitek LEO - Soha Nem Adom Fel című dalát Talán Attila közreműködésével. Kulisszatitkok, forgatási előzmények, mit várnak a kliptől ez mind kiderül a csütörtöki FIX Magazinban.

Leo gyermekkora óta foglalkozik zenével, négy hangszeren játszik. A 2009-ben alakult klub kedvenc STEREO 2.0 együttes tagja. Klipjeik több milliós youtube letöltéssel büszkélkedhetnek. Az állandóan napszemüvegben mutatkozó, jellegzetes karaktere hamar közönség kedvenc lett, mely azóta már a védjegyévé is vált. 2014 végén kezdett szólókarrierbe, dalait maga írja és hangszereli.

Talán Attila 1987. május 27-én született Budapesten, Magyarországon. Az első szárnypróbálgatások igazából Crisszel történtek a középiskolában, amikor együtt énekeltek különféle feldolgozásokat. Ez az időszak megadta azt az alapot számára, hogy komolyabban is tevékenykedhessen. Első csapata a Johnny Roger, egy hard rock formáció volt. Az első sikerélmény 2008-ban jött, amikor az Emergenza Tehetségkutató keretein belül több ezer zenekar közül különdíjas 3. helyezést értek el a közép-európai döntőn. Ezt a formációt követte az InterYou, mely 2 év után szintén feloszlott. 2012-ben a Megasztárba jelentkezett, ezúttal már szólóénekesként megmutatva tehetségét. Szépen menetelt szinte a műsor végéig, azonban a finálé előtti adásban Szakos Andi és Radics Gigi búcsúztatta a versenyből. 

Utoljára szeptember végén voltak nálunk:

2016-os Eurovíziós Dalfesztivál lesz a hatvanegyedik. Svédországban rendezik meg, mivel tavaly a svéd Mans Zelmerlöw Heroes című dala nyerte. Magyarországon ismét a nézők és a szakmai zsűri fogja együtt kiválasztani, hogy ki képviselje hazánkat. Most szombaton már döntő, és eldöl, hogy ki képvisel majd minket. Rovatunk utolsó vendége Petruska lesz, aki tapasztalatairól, élményeiről, jövőbeli terveiről is fog mesélni.   

Vendégünk lesz a Móricz Sabján Simon, aki az előkelő 2. Helyet szerezte meg a Picture of the Year fotópályázaton. Mesél a versenyről, mivel érte el ezt a helyezést, és persze hoz lélegzetelállító képeket is.

Te tudod mi az az autogén tréning? Nem?!Most megtudhtod, hiszen a Feltörekvők rovatunkban Marky Ádám végzős orvostanhallgató lesz vendégünk, akitől minden bennetek felmerülő kérdésre választ kaphattok.

Tartsatok velünk tehát 17:00-tól, hiszen érdemes lesz! 

- FIX

Legfrissebbek

Továbbiak innen: FIX Magazin

FIX TV 2018
Kapcsolat Médiaajánlat készítette: fswd.hu