Most a fixen: Műsorszünet ··· 8:00 Doku-line ··· 9:00 FIX Magazin

Repülőnap a keddi FIX Magazinban

Repülőnap a keddi FIX Magazinban

A MALÉV 2012-es leállásával a magyar pilóták helyzete lényegesen nehezebb lett. De mi a helyzet most négy év elteltével? Milyen lehetőségeik vannak jelenleg a magyar pilótáknak az elhelyezkedésre? Hogyan lehet valakiből pilóta? Megtudhatjuk Tarnóczi Sándortól, aki maga is repülőket vezet.

Sokan szeretjük az extrém sportokat. Az adrenalin, a veszély, ami jelen van ezekben a sportágakban rengeteg embert vonz. Kiugrani egy repülőből pedig a legveszélyesebb extrém sportok egyike. Kovács Jánostól a Tandemcentrum munkatársától sok érdekes dolgot megtudhatunk erről a nem hétköznapi sportágról.

Ezután mi magunk is a levegőbe emelkedünk, hiszen stábunk nemrég tett egy körutat a Duna felett egy kisrepülőgéppel. Természetesen kamerát is vittünk magunkkal, így Ti is láthatjátok, hogy mekkora élmény egy ilyen sétarepülés!

Ma már nem meglepő látvány egy rendezvényen az égen repkedő, kicsi helikopter szerű drón, amellyel bámulatos felvételeket lehet készíteni a levegőből. De mégis mire jók még ezek az eszközök? Hogyan működnek? Zih Dávidtól megtudhatjuk.

Tartsatok velünk 17:00-tól!

- FIX

Legfrissebbek

Továbbiak innen: FIX Magazin

FIX TV 2018
Kapcsolat Médiaajánlat készítette: fswd.hu