Most a fixen: Műsorszünet ··· 8:00 Doku-line ··· 9:00 FIX Magazin

Samsung Galaxy S5 végleges specifikációk

Samsung Galaxy S5 végleges specifikációk

Nem kell tovább találgatni, hisz a barcelonai Mobil Világkiállításon hivatalosan is bemutkozott a legújabb Samsung okostelefon, a Galaxy S5, mely hivatalosan áprilisban jelenik meg. 

A telefon külsején sokat nem változtattak a készítők, a leginkább feltünő újdonság a hátlap, ami pici pontszerű mélyedésekkel ellátott polkarbonát. Az új S5 kevésbé lesz fényes, mint elődjei, mivel az újabb modell por és cseppálló szigeteléssel van bevonva.

A sokat említett retinaszkenner nem került bele, viszont az ujjlenyomat-leolvasó belekerült a home gombba. A mobil érintésre feloldahtó és privát adatainkat levédhetjük az új funkcióval. Továbbá, a ujjlenyomat-leolvasó segítségével vásárolhatunk, fizethetünk is a Samsung-Paypal együttműködésének köszönhetően.  

Az új Galaxy a legújabb Android 4.4.2 Kit Kat névre hallgató oprendszert és a TouchWiz UI csinosabb, letisztultabb változatát kapta meg. A készülék kijelzője 5 helyett 5,1"-os és maradt az S4-ből ismert 1920x180 Super AMOLED, így a nagyobb felbontásokról szóló pletyák nem igazolódtak be. 

A készülék kamerája 16MP-re nőtt és számos új funkciót kapott, mint például az automatikus HDR vagy a Selective Focus, aminek segítéségvel fotózus után is állíthatunk a fókuszon. Kiegészítésként a készülék megkapta a dual LED vakut és egy 2,1 MP-es előlapi kamerát

A készülék belsejének specifikációja: 

2,5Ghz-es négymagos Snapdragoon 800 processzor,

2GB RAM

16 vagy 32GB belső tárhely

2800 mAh akkumulátor

Az akkumulátor 10%-os töltöttség esetén vész üzemmódba helyezi a készüléket és még 24 óra rendelekzésre állást ígér.

Ezen túl a készüléken található infra port, USB 3.0 csatlkaozó, NFC, Bluetooth 4.0, Cat 4 LTE, Wifi + MIMO. A telefon kapott egy pulzusmérőt, ami az S-Health alkalmazással egybekötve érdekes lehet a sport szerelmesinek. 

Méretek: 142*72,5*8,1mm , 145g 

 

- FIX

Legfrissebbek

Továbbiak innen: Restart

FIX TV 2018
Kapcsolat Médiaajánlat készítette: fswd.hu