Most a fixen: FIX Magazin ··· 11:10 Zöldövezet ··· 11:40 Megyei Híradó

SMARAGDÚT, Farkas Erzsébettel, 2016. december 19. hétfő, 22:00 óra - Az együttérzés minősége

SMARAGDÚT, Farkas Erzsébettel, 2016. december 19. hétfő, 22:00 óra - Az együttérzés minősége

A spirituális törvények megismerésének ideje után a következő evolúciós folyamat (tudat evolúciója) a szeretetre való képesség tökéletesedésének korszaka. Az emberiség széles körben megismerheti a szeretet minőségeit. Minden esemény ezt szolgálja a világban. Konkrétan két alapképesség fejlődése van soron - szeretetet adni és szeretetet elfogadni. Valamint a teljes emberiség megtapasztalhatja az áldozat, az alázat, a felelősség, a tapintat és a hűség gyakorlatát, aspektusait.
Ám ezzel párhuzamosan van bőven pótolni valónk is. Nagy szükségünk van ezekre az Univerzális információkra, energiákra, hiszen a jelenlegi kultúra okán sokunknál tapasztalható gyermekkori súlyos szeretethiány (együttérzés, empátia hiánya) következményeként - a jóleső szeretetet nélkülöző áldozatok: az empata és a nárcisztikus emberek.
Foglalkozunk az empata jelenséggel - az empaták spirituális fejlődésével - megnézzük, hogy vajon tényleg korunk valódi angyalai ők? Vagy ez egy lehetőség? Hogy válhat az empatából "gyógyító"? A másik pólus - a nárcisztikus ember - spirituális fejlődésének lehetőségeit is vizsgáljuk.
A két jelenség, egy nagyon jelentős gyermekkori negatív tapasztalat felnőttkori "eredményéről" szól. 
A ma társadalmában szinte mindenki sérül 3 éves kor alatt. (Sajnos utána is.) A karma törvénye pedig "biztosítja" az empata és a nárcisz találkozását, és szinte törvényszerű az is, hogy megsebzik egymást. Azaz - spirituális megfogalmazásban - egymás tanítóivá válnak... lehetőséget kapva így a kiteljesedésre.

 

A műsorhoz hozzászólhatnak a Smaragdút facebook oldalán.

VIDEOTÁR és az ADÁS a honlapon is: www.fixhd.tv

 

- FIX

Legfrissebbek

Továbbiak innen: Smaragdút

FIX TV 2018
Kapcsolat Médiaajánlat készítette: fswd.hu