Most a fixen: Műsorszünet ··· 8:00 Doku-line ··· 9:00 FIX Magazin

SMARAGDÚT, Farkas Erzsébettel, augusztus 22. hétfő, 22:00 óra Kapcsolatok, bizalom - Napfonat és Gyökércsakra

SMARAGDÚT, Farkas Erzsébettel, augusztus 22. hétfő, 22:00 óra  Kapcsolatok, bizalom - Napfonat és Gyökércsakra

Téma: Kapcsolatok, bizalom - Napfonat és Gyökércsakra

 

Felnőttkori szeretetkapcsolatainkban azokat a fejlődési szakaszokat éljük meg, amelyeket gyermeki fejlődésünk során átéltünk. Akkor a csecsemőkor, a babakor, és a kamaszkor mindenképp krízishelyzetnek minősült. Ha itt kielégítették szükségleteinket, akkor számíthatunk arra, hogy ezeket a szakaszokat felnőtt kapcsolatainkban viszonylag kiegyensúlyozottan vészeljük át. Ha hiányokat kellett elszenvednünk, akkor felnőttként kikerülhetetlen, hogy kapcsolatunk első szakaszában, kirívóan szélsőséges érzelmeket éljünk meg. A szinkronicitás értelmében az is valószínű, hogy nagyon hasonló sérüléseket elszenvedett párt kapunk. Ám a gyakorlat azt is mutatja, hogy az azonos tapasztalatokat más-más elsődleges reakciók és megoldási kísérletek követik, miközben a mélyben nagyon is szembetűnő a hasonlóság. Ez a tény biztosítja azt - amennyiben az Önkéntes Tanulást választjuk -, hogy a Szeretet megtanulása révén jussunk túl, kapcsolatunk "sötét éjszakáin".

A hetedik, nyolcadik, kilencedik csakra fejlődésének éveiben (az 1700-as évektől a 2010-es évek elejéig) az emberiség megismerte a látható és a nem látható világ törvényeit - azaz az anyagi világ és a szellemi világ törvényeit. (Természeti vagy isteni vagy spirituális törvények.) Newtoni fizika és Kvantummechanika.

Ám a Spirituális fejlődés korszaka után egy új kor hajnalán ébredtünk: eljött az egységtudat korszaka s vele a Szeretet tanulásának ideje, hiszen jól látszik, hogy az emberiség problémái az eddig próbált módszerekkel nem oldhatók meg. Ennek a nem igazán egyszerű Szeretetnek a megismerésére, megvalósítására "kényszerít" - szeretetkapcsolatainkban - az önkéntes tanulás útja, amely a sötét éjszakából a fény felé vezet.
A mai műsorban beszélünk a fényről, de a sötétségről is.

A műsorhoz hozzászólhatnak a Smaragdút facebook oldalán.

VIDEOTÁR és az ADÁS a honlapon is: www.fixhd.tv

- FIX

Legfrissebbek

Továbbiak innen: Smaragdút

FIX TV 2018
Kapcsolat Médiaajánlat készítette: fswd.hu