Most a fixen: Műsorszünet ··· 8:00 Restart ··· 9:00 FIX Magazin

Sütő Enikő a csütörtök esti Édes2es vendég!

Sütő Enikő a csütörtök esti Édes2es vendég!

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán végzett.

Első fotója plakát lett, Fabulon, 16 évesen, fotó: Fenyő János. Az Ez a divat című divatlap az olvasók szavazatai alapján 1979-ben Sütő Enikőt választotta az év manökenjévé. 1984-ben ő is részt vett a XX. Kerületi Habselyem Kötöttárugyár termékeiből összeállított divatbemutatón, melyet Magyarország politikai vezetője, Kádár János tiszteletére rendeztek.

1984 és 1989 között a Linda című magyar sorozat több epizódjában feltűnt Baksa Ágiként.

Sütő Enikő volt az 1991-es szépségkirálynő-választás zsűrielnöke, majd 1997-ben hat év után ?újrakoronázta? Bálint Antóniát, az 1991. évi Miss Hungary szépségverseny győztesét a MÚOSZ székházban tartott sajtótájékoztatón.

1999-ben szerepet kapott Balogh Zsolt Ez volt a divat, ez lett a divat című filmjében.

Tagja az Egészség Hídja Összefogás Egyesületének. 2005 szeptemberében Ungár Anikó, Szulák Andrea, Oroszlán Szonja és Körtvélyes Éva társaságában támogatta az Egészség Hídja nevű mellrák elleni akciót, majd 2007 tavaszán az egyesület nőnap alkalmából megjelentetett egyedi DVD-jének bemutatóján is megjelent.

2008-ban részt vett egy budapesti bisztróban rendezett sajtótájékoztatón, amelyen a Minden Tanulás televíziós sorozat kapcsán felhívta a figyelmet az egész életen át való tanulás jelentőségére.

Modelliskolában tanít.

Megéri tehát nézni csütörtökön 20:05-től az Édes2es-t!

- FIX

Legfrissebbek

Továbbiak innen: Édes2es

FIX TV 2018
Kapcsolat Médiaajánlat készítette: fswd.hu