Most a fixen: Restart ··· 13:40 TECHMANIA ··· 14:00 FIX Magazin

Szakrális szexualitás

Szakrális szexualitás

SMARAGDÚT, Farkas Erzsébettel, július 18. hétfő, 22:00 óra 

Szakrális szexualitásStanislaw Grof (amerikai pszichiáter, orvos, transzperszonális terapeuta) akinek nevéhez - többek között - a transzlégzéssel való gyógyítás módszere fűződik, úgy tartja, hogy a szexuális vágyat két ember között a Kundalíniben feszülő (hasonló) hiányok rezonanciája kelti.

Mindenki előtt ismert tény azonban, hogy sok kapcsolatban egy idő után, alábbhagy a szexuális érdeklődés. Vagy azért mert a felek a kapcsolat második szakaszában regrediálnak a gyermeki fejlődés 2. szakaszára, és elfutnak a megoldások elől, vagy azért mert a kapcsolat betölti funkcióját és fejlődünk - spirituálisan is.

Azonban az ember nemcsak biológiai lény, 95%-ban spirituális lények vagyunk. Ahhoz, hogy testi működésünk rendben legyen, fontos, hogy auránk és csakráink energia-ellátottsága is megfelelően működjön. Ám mindkettő egészsége - végső soron - a lélek fizikai szinten is létrejövő harmóniájától függ. A szakrális szex mindhárom síkon karbantart és gyógyíthat is. Energiacsere történik a 2. Szakrális csakrán, amely itt a Lemniszkáta (jele: fekvő 8-as) kereszteződési pontja. Az aurák kiegyenlítődnek, a két ember, aki eddig nem egyformán vette fel az energiát a fizikai és a szellemi síkról (1. és 7. csakra) külön-külön és együtt is harmóniába kerül. Az ilyen aura egy kisgyermeknek 100 m-es körzetben védelmet ad.


A műsorhoz hozzászólhatnak a Smaragdút facebook oldalán.

VIDEOTÁR és az ADÁS a honlapon is: www.fixhd.tv

- FIX

Legfrissebbek

Továbbiak innen: Smaragdút

FIX TV 2018
Kapcsolat Médiaajánlat készítette: fswd.hu