Most a fixen: Műsorszünet ··· 8:00 Restart ··· 9:00 FIX Magazin

Szilveszter este Vass Virág lesz az Édes2es vendége

Szilveszter este Vass Virág lesz az Édes2es vendége

Az idei Édes2es utolsó alkalmával megismerhetjük Vass Virág legújabb könyvét. Elárulja, hogy honnan nyerhetünk ihletet egy regény megírásához, mennyi munka és energia igényel egy mű megírása, valamint riporteri és újságirói munkásságáról is mesélni fog nekünk egy keveset.

A budapesti Szilágyi Erzsébet Gimnáziumban érettségizett 1988-ban, majd a Külkereskedelmi Főiskolán és az ELTE Bölcsészettudományi Karán tanult.

Első publikációja tizenhét éves korában jelent meg, ekkortájt indította útnak Kisgeneráció c. rovatát a Képes Újságban. Érettségi után külföldi tudósítók mellett dolgozott, mint tolmács. Beszéli az angol, német, orosz és francia nyelvet. 1991-ben a Külkereskedelmi Főiskola hallgatójaként pályázatot nyert riportjával, mely a magyar változásokat a nemzetközi sajtó szemszögéből mutatta be. Ennek köszönhetően kapott állásajánlatot a Magyar Nemzettől, a Magyar Narancstól és a Nők Lapjától. Utóbbinál dolgozott először mint rovatvezető, később mint főmunkatárs, huszonöt évesen pedig főszerkesztője lett a lapnak. 2000-ben elnyerte a Flekk-díjat, melyet a MÚOSZ a 35 évnél fiatalabb legjobb újságíróknak ítél oda. 2001-ben indította el az Elle magazin magyar változatát, mint alapító-főszerkesztő. 2009-ben jelent meg első regénye, a Vulévu.

Szilveszter este tehát: Vass Virág , Édes2es , 20:05.

- FIX

Legfrissebbek

Továbbiak innen: Édes2es

FIX TV 2018
Kapcsolat Médiaajánlat készítette: fswd.hu