Most a fixen: Restart Extra ··· 20:00 Gázfröccs ··· 20:30 Célkeresztben

Tavaszi hormontombolás

Tavaszi hormontombolás

Amerikában mindig történik valami: folyamatosan olvasni olyan hírekről, hogy ki kivel jött össze, ki kitől vár gyereket és ki-kihez megy hozzá.

Ma az a hír röppent fel, hogy Justin Bieber és Selena Gomez-t randiztak. A két dalospacsirtát Texasban látták együtt, kettesben, egész nap. Szemtanúk szerint több van köztük, mint barátság. A kettejük kapcsolatát már nyomon se lehet követni: egyszer összejönnek, egyszer szakítanak. Lehet se veled-se nélküled kapcsolatban élnek?

Csütörtökön egyébként nyilvánosságra hozták Bieber tesztjének eredményeit: nemcsak alkohol, hanem marihuána és Xanax hatása alatt állt azon az ominózus gyorshajtás során. Ejnye-ejnye Justin! Reméljük nem kerül ismét elvonóra miattad Selena! Jó hír viszont a Selena rajongóknak: megpróbáltatások után újra színpadra lépett kedvenc énekesnőjük! Justin Bieberről egyébként mostanság az a pletyka is napvilágra látott, hogy állítólag Khloé Kardashian vásárolta meg a házát.

És ha már Kardashian!

A Kanye West-Kim Kardashian páros májusra tűzték ki esküvőjüket. Kim mesélt az eseményről: ?Egy nagyon szűk körű, igazán meghitt esküvőnk lesz. Ahogy egyre jobban belemerültünk a tervezgetésbe, rájöttünk, hogy sokkal kisebb és intimebb ceremóniát szeretnénk, mint azt gondolnák az emberek.?.

- FIX

Legfrissebbek

Továbbiak innen: Sztárpercek

FIX TV 2018
Kapcsolat Médiaajánlat készítette: fswd.hu