fbpx

Ingyen lövöldözhetünk a Call of Duty Black Ops 4-ben!

Az Activision ismét húzott egy váratlant, így most kipróbálhatod a Blackout-ot, a Call of Duty legújabb részében!

Az Activision nem aprózza el az új évi kezdést, hiszen decemberben a Destiny 2 alapjátékot osztogatta ingyen a fejlesztőcég, míg most a Call of Duty Black Ops 4-et próbálhatjuk ki. A Call of Duty Black Ops 4 tavaly október 12-én jelent meg PC-re, Playstation 4-re és Xbox One-ra. A Game On adásában teszteltük is a videojátékot, ami összeségében nem okozott csalódást az FPS rajongoknak. A videojáték gyorsan felhívta magára a figyelmet, hiszen nem kapott egyjátékos kampányt, illetve átvették a PUBG-ben megszokott battle royale játékmódot. A Blackout néven bevezett játékmód koncepciója lényegében ugyanaz, egy helikopterből kiugorva kell életben maradnunk egy pályán, ami egyre gyorsabban kezd el szűkülni. Külön jó hír azoknak, akik eddig csak szemezgettek a videojátékkal, hogy az Activision január 17-től 24-ig ingyenessé tette, így bárki kipróbálhatja a Blackout módot.

A többi játékmód sajnos zárolva lesz, így azokba nem lehet bekapcsolódni, viszont aki figyelemmel kíséri Game On Ádám streamjeit a Twitch-en az tisztában van vele, hogy nagy meglepetésre egy igazán pörgős és akciódús játékmódot sikerült létrehoznia az Activisionnek. A Battle.net kliensprogram szükséges lesz azok számára, akik számítógépen keresztül szeretnék kipróbálni a játékot. Kérdés, hogy ezzel a húzással az Activision mennyire tudja meggyőzni a Fortnite és a PUBG játékosbázisát arról, hogy a Call of Duty-ban jobb játékélmény vár rájuk.

Miről szól a Game On?

Videójátékokkal foglalkozó TV műsor, melyben bemutatjuk az adott időszak legfontosabb, legjobb, vagy éppen legrosszabb játékait – egyes játékokba pedig hosszabb betekintést is nyerhetünk gameplay-ek formájában.

 

Reklám