fbpx

Médiaajánlat

Műsorszponzoráció

Műsorszponzorációs ajánlatunk keretein belül, a Médiatörvény által előírt feltételek szerint a megrendelőnek lehetősége van közvetetten promótálni termékét, szolgáltatását műsorainkban:

  • A műsor elején, illetve végén pár másodperc erejéig a támogatásra vonatkozó szlogen megjelítése szöveggel, hanggal és a megrendelő logójával.
  • A műsorokban termékmegjelenítés is lehetséges aminek célja, hogy a műsorszámban dramaturgiailag illeszkedő termék vagy szolgáltatása a nézők szeme elé kerüljön. Egy ilyen példa a Restart c. műsorunkban való hardware teszt, ahol egy új ultrabook került bemutatásra, illetve munkaeszközként szolgált a műsor alatt.fix tv, médiaajánlat, reklám tv műsor, reklámidő, műsoridő, vásárlás, árajánlat

PR megjelenések

A partnerrel, vagy annak képviselőjével előre rögzített módon adásba kerülő műsorelem, mely tematikája közérdekű információkat tartalmaz a partner által képviselt termék vagy szolgálatással kapcsolatban.

 

A FIX TV országosan elérhető az összes nagy kábelszolgáltató kínálatában (UPC, DIGI, TELEKOM, MINDIG TV EXTRA). Az interneten keresztül a televízió valós idejű adását nyomon lehet követni SD, illetve HD minőségben. Műsorpalettánkon szerepel Magyarország egyetlen élőben jelentkező interkatív informatikai műsora, valamint portréműsorainkban számtalan neves vendég tette tiszteletét az évek alatt.

Reklámszpot

Hagyományos televíziós reklámszpot sugárázásra is van lehetőség. Minden esetben az elképzeléseknek megfelelő ajánlatot tudunk biztosítani partnereink számára és igény esetén a reklámszpotot el tudjuk készíteni az előre egyezetett ötlet alapján. Csomagajánlatokat is tudunk biztosítani kampány vagy nagyobb megjelenés esetén, erről ide kattintva érdeklődhet.

Televíziós vásárlási műsorablak

A televíziós vásárlási műsorablak lehetőséget biztosít a partner szolgáltatására, árú értékesítésére vagy igénybevételére tartalmazó közvetlen ajánlat bemutatására. A csatorna közösségi státuszából adódoan óránként 6 perc áll rendelkezésre, mivel a televíziós vásárlási műsorablak reklámnak minősül.


Műsoridő vásárlás

Csatornánkon lehetőség van műsoridő vásárlására, amely műsor gyártását stábunk végzi az előre egyezetett szinopszis alapján. A vásárolt műsoridő mennyiségétől függően reklámidőt is biztosítunk, ami lehetővé teszi a műsorkészítő számára további partnerek bevonását. Ezen felül hetente két ismétlést is biztosítunk, amihez szintén jár a műsoridőhöz tartozó reklámidő mennyiség.

hetente jelentkező, 24 perces, greenbox-ban rögzített adás 50.000 Ft + 90 másodperc reklámidő
hetente jelentkező, 54 perces, greenbox-ban rögzített adás 100.000 Ft + 180 másodperc reklámidő

Természetesen lehetőség van kész anyag vetítésére is, amennyiben az megfelel a technikai elvárásoknak. Ilyen igény esetén, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Ajánlatkérésével forduljon hozzánk bizalommal és igényeit figyelembe véve elkészítjük ajánlatunkat.

A médiaajánlatban feltüntetett összegek NEM tartalmazzák az ÁFÁ-t!

 

Töltse ki online árajánlatkérő lapunkat!

Greenbox stúdió bérlés

Kedvező áron bérelne greenbox stúdiót?
Részletek ITT!
stúdió bérlés, studio bérlés, fotóstúdió, greenbox stúdió, greenbox, zöldháttér, zöld háttér, bérlés, fix tv, fixhd, tv műsor, élő közvetítés, árajánlat