fbpx

Videojáték-függő lehet a Barcelona sztárja?

Ousmane Dembele, FC Barcelona, francia válogatott, luis enrique, videojáték-függőség, labdarúgás, foci, katalán
Az FC Barcelona játékosának, Ousmane Dembélé-nek videojáték-függőség miatt romlik a pályán nyújtott teljesítménye?

A spanyol AS értesülései szerint Ousmane Dembélé, az FC Barcelona egyik sztárigazolása azért hiányzott a csapat edzéséről, mert az azt megelőző napon sokáig videojátékozott. A francia játékos állítása szerint rosszul érezte magát és ezért nem tudott részt venni a csütörtök délelőtti edzésen. A spanyol lap úgy tudja, hogy Dembélé szerdán késő estig videojátékozott a barátaival és amikor aludni ment akkor elfelejtette beállítani az ébresztőt.

Ousmane Dembele, FC Barcelona, francia válogatott, luis enrique, videojáték-függőség, labdarúgás, foci, katalán
Ousmane Dembélé, a FC Barcelona játékosa

Az FC Barcelona tréningje 11 órakor kezdődött, a 21 éves játékost pedig fél 12-kor érték utol telefonon. A játékos gyomorrontásra panaszkodott, ami miatt a klub kiküldte az egyik csapatorvost a házához. Az orvos nem sokkal később megállapította, hogy a játékosnak semmi baja nem volt.

A Barca attól tart, hogy a Dortmund-tól 2017-ben 115 millió euróért igazolt fiatal francia támadó videojáték-függő lehet, ami kihat a magatartására is. Ez akár magyarázatot adhat a romló teljesítményére és a gyakori fegyelmezetlenségre. A katalánok vezetőedzője, Luis Enrique ezért is száműzhette a kispadra a játékost.

Ousmane Dembele, FC Barcelona, francia válogatott, luis enrique, videojáték-függőség, labdarúgás, foci, katalán
Ousmane Dembele ésKylian Mbappe, a francia válogatott játékosai

Dembélé a francia válogatott jelenlegi tagja és velük készül a keddi Uruguay elleni felkészülési mérkőzésre. A francia szövetségi kapitány, Didier Deschamps is nyilatkozott, amikor Dembélé késéseiről kérdezték.

„Ismerem már a kifogásait, amikor késik. Azt szokta mondani a védelmében, hogy »nem én vagyok az egyetlen«. Ousmane-nak szokása, hogy nem érkezik meg idejében. Kicsit jobban oda kellene figyelnie azokra a dolgokra, amelyek egy profi labdarúgó mindennapos életének részét képezik. Fiatal még, egyelőre nem mondtam le arról, hogy ezekre idővel ő is rájön majd. Minél hamarabb, annál jobb lesz mindenkinek.”

Továbbá, Németországban most Dembélé ellen pereskednek, mivel a dortmundi lakására egyáltalán nem vigyázott és az ingatlan tulajdonosa kártérítést szeretne.

Miről szól a Tippmester?

A műsorban elsősorban labdarúgással foglalkozunk, de számos más izgalmas és érdekes sporteseményt is figyelemmel kísérünk. Esélyeket latolgatunk, megnézzük a fogadóirodák szorzóit, valamint sporteseményeket elemzünk.

TV műsorunk minden csütörtökön 19:25-től jelentkezik új adással a FIX TV képernyőjén!

1 comment

  • FIX TV | Tippmester - BL: Hiányos csapattal várja a PSG a Liverpool-t? | 2018.11.22. szerint:

    […] csapat teljesítményét elemeztük, valamint kitértünk Ousmane Dembélé esetére is. A hírek szerint a francia játékos videojáték-függő, ami komoly hatással van a pályán nyújtott […]

Reklám